reklama
Margonelka
Fanka BB :)
Dla mnie jest zbyt niewyrazne zdjęcie. Ciężko jest mi rękę nawet zobaczyć:/Dziewczyny lekarz mówi ze to raczej chłopczyk ale ten siusiak wydaje mi się Za duży i kozę jednak to pępowina. Dodam ze to 14 tydz 5 dni. Jak wam się wydaje? Zobacz załącznik 855600
Wiem strasznie zły sprzęt. To jest perspektywa „z toalety”. Dwie nóżki pupa i na środku cośDla mnie jest zbyt niewyrazne zdjęcie. Ciężko jest mi rękę nawet zobaczyć:/
A to inne ujęcieWiem strasznie zły sprzęt. To jest perspektywa „z toalety”. Dwie nóżki pupa i na środku coś
Załączniki
Margonelka
Hmmm...szczerze to ja nie jestem taka pewna chłopca. To dopiero 14 tydz,wiec wyrostek później może się uwidocznic lepiej.Zobacz załącznik 855661
A to inne ujęcie
Zaznaczam jednak,że nie jestem specjalistą. U mnie jednak na tym etapie wyrostek było widać,choć gin nie chciala potwierdzic moich przypuszczen
Hmmm...szczerze to ja nie jestem taka pewna chłopca. To dopiero 14 tydz,wiec wyrostek później może się uwidocznic lepiej.
Zaznaczam jednak,że nie jestem specjalistą. U mnie jednak na tym etapie wyrostek było widać,choć gin nie chciala potwierdzic moich przypuszczen
Czyli jest chłopczyk u Ciebie?
Dziewczyny pamietajcie ze lakrz podczas usg widzi duzo wiecej...czadami nie jestesmy wstanie okreslic na podstawie jednego zdjecia plci.
Dodam tylko ze u mnie w 12t5d na genetycznym specjalista na super sprzecie okreslil ze na 80% dzieeczynka a ginka na nfz na slabym sprzecie w 14tc powiedziala ze to raczej chlopak bo cos zwisa.Choc zaznaczyla ze jader nie widzi tylko chyba siusiaka choc moze to byc tez lechtaczka .
Finalne mamy corke .
Dodam tylko ze u mnie w 12t5d na genetycznym specjalista na super sprzecie okreslil ze na 80% dzieeczynka a ginka na nfz na slabym sprzecie w 14tc powiedziala ze to raczej chlopak bo cos zwisa.Choc zaznaczyla ze jader nie widzi tylko chyba siusiaka choc moze to byc tez lechtaczka .
Finalne mamy corke .
Margonelka
Czyli jest chłopczyk u Ciebie?
Tak,u mnie synuś [emoji1] pokazał,ze nim jest w 16 tygodniu bodajże
reklama
U mnie siusiak w 21 tc ale podobno jąderek niespecjalnie widać bo zapytałam czy dobrze widzę worek mosznowy piwiedziała że na tym etapie to raczej nie ale penis jak malowany.Dziewczyny pamietajcie ze lakrz podczas usg widzi duzo wiecej...czadami nie jestesmy wstanie okreslic na podstawie jednego zdjecia plci.
Finalne mamy corke .