reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pomocy! Ciąża po poronieniu

reklama
U mnie na początku ciąży tylko badanie glukozy z krwi, a obciążenie glukozą - bleh! - miałam niedawno, w 24 tygodniu
Aaa, Ok, to już rozumiem! Myślałam, że te obciążenie glukoza, to już ;) Chciałam się upewnić ;)
Dostałam skierowanie właśnie na glukozę z krwi

hej :)🙃
Dzieciątko ma się dobrze. Skończyliśmy właśnie 11 tc, zaczęliśmy 12.
W środę mamy badania prenatalne + pappa...Ale jestem pozytywnie nastawiona. Nawet liczę na to, że może lekarz coś tam zauważy, jeśli chodzi o płeć :)

hej :)🙃
Dzieciątko ma się dobrze. Skończyliśmy właśnie 11 tc, zaczęliśmy 12.
W środę mamy badania prenatalne + pappa...Ale jestem pozytywnie nastawiona. Nawet liczę na to, że może lekarz coś tam zauważy, jeśli chodzi o płeć :)
Hej kochana, jak tam po prenatalnych? :)

Świetne wieści! :) ja jestem świeżo po zabiegu łyżeczkowania, ciąża zatrzymana w 9 tygodniu. Mamy zamiar za niedługo próbować kolejny raz, jeśli dostaniemy zielone światło od ginekologa. Chociaż strach już pozostanie.

reklama
Hej kochana!
U Nas wszystko dobrze 🥰
Badania prenatalne też Ok, dzieciątko zdrowe 🥳
Tylko Dzidzia nie pokazała, co ma miedzy nogami ❤️
a Wy jak się czujecie? Który tydzień?
U mnie już 33 tydzień, odliczamy powoli do końca:) wiesz, z tym zaglądaniem między nogi w 12 tygodniu, to i tak tylko głównie prognozy i wszystko może sie zmienić :)

Do góry