mocca
Początkująca w BB
Hej Ba!
To Wasze 1wsze dziecko prawda? Skad pochodzisz z polski? Ja z Opola.
To Wasze 1wsze dziecko prawda? Skad pochodzisz z polski? Ja z Opola.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mocca pociesz sie, ja to mam na codzien, tzn chodzi mi o kopanie, chodzenie po lozku, rozmawianie przez sen itd, bo Patryk spi z nami, lozeczko stoi wolne, raz udalo mi sie go przeniesc do lozeczka gdy usnal, i co z tego o 4-tej rano pobudka, i powrot na "wlosci" Juz sie przyzwyczailam, ale najgorzej bylo w ubieglym roku jak Paolo byl po opeacji, musial biedny spac w pokoju malego )
U nas tez tak przyjete, raz we wloszech, raz w polsce, nie ma innego wyjscia, tym bardziej, ze jakby nie bylo to swieta w polsce sa jakies takie bardziej swiateczne.
Poszlam za twoim sladem na FreeRice, i ucze sie slowek na calego, fajne to
Tak z ciekawosci, o ktorej masz samolot? my mamy o 8 rano!!! wiec o 4-tej musze wyjechac na lotnisko, i juz sie zastanawiam jak sie spakuje?? musze jeszcze bagaz dla malego dokupic, bo z rozpedu nie wzielam, sadzilam ze sie zmieszcze w jedna walizke, ale zmniejszyli do 15 kg i nie widze tego!
Robicie swoim dzieciaczkom Mikolajki takie nasze po polsku tzn 6 grudnia??
ja nasze tradycje kultywuje, jak tylko moge )
Pozdrawiam serdecznie
pa
Pisze po angielsku, bo to tak uniwersalnie dla wszystkich, niby kazdy zrozumie. Sama nie wiem jak mam tam pisac ??
No swieta w rozlace, ale niestety nie da sie pogodzic wszystkiego. W tym roku rodzina, a za rok we wloszech.
Chociaz u mnie w domu w polsce, to za bardzo nie ma warunkow mieszkaniowych. Mieszkanie 3pokojowe typowe, wiec razem za samuelem bede musiala spac. Troche sie wymecze, bo on strasznie chrapie i sie przemieszcza w czasie snu. No coz.Takie poswiecenie dla rodzinki.
na razie