jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
nie no moje dziecie wali gdzie sie da... nie przeoczy zadnego miejsca ....
aktualnie ma czkawke :-):-):-)
aktualnie ma czkawke :-):-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czyli jak??... glowka w dol czy do gory??.... poprzecznie??....Moj lezy poprzecznie glowkowo.
haha masz malego akrobategłowka do góry i lezy tak ,ze glowke i raczki ma po prawej stronie,brzuszek na srodku,a nozki po lewej stronie mojego brzucha.
dziecko zwykle się ustawia jak tezeba do ok 36 tyg potem z dnia na dzień szanse że się przekręci maleja ale zdazaja się i cuda że kilka dni przed się przekręca choc to już mało prawdowpodobne bo nie ma dziec miejsca na manewry .
Dokładnie to samo mi wiadomo. Od 36 tygodnia szanse maleją. No i niestety u mnie to samo - dalej siedzi na pupie, a to już 36 tydzień...