reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

POŁÓG, czyli jak dochodzą nasze ciała i psychika po porodzie, baby blues itd.

reklama
teraz jak już nie karmie chce sobie kupić jakieś witaminy na te włosy, co radzicie?

No i mam pytanie od tygodnia juz nie karmie piersią, kiedy moge sie spodziewać okresu? I Czy bede musiała odczekac ileś cykli żeby sie wybrać po jakieś tabletki anty..?

agnes ja wciąż karmie piersią... a miałam już dwa razy @ i owulacja ruszyła pełną parą (lekarz pogroził mi palcem :-) i zalecił wstrzymanie się z kolejną ciążą do kwietnia przyszłego roku hihi)

g_agnes - ja nie karmię już 2,5 miesiąca a okresu ani widu ani słychu, wybieram się na cytologię na początku listopada i ogólny przegląd więc się dowiem co i jak, bo zaczynam się niepokoić.

agnes ja okres dostałam w tym samym tygodniu w którym znikł mi pokarm.
Na włosy używam tabletek Vitapil, ale czy są skuteczne jeszcze nie wiem...

A tak na marginesie dziś robiłam test ciążowy :sorry2: ale jedna krecha :cool2:

Ja jeszcze karmię i okresu nie ma. Kiedyś się nawet zastanawiałam czy nie zrobić testu ale objawów ciąży brak jakichkolwiek, więc odpuściłam.

reklama
Dziewczyny!!
Macie jakiś świetny sposób na... CYCKI? :D Ja miałam zawsze malutkie A i po skończeniu karmienia i zmniejszeniu się do poprzedniego rozmiaru wyglądają fatalnie. Wczoraj miałam taki traumatyczny dzień w związku z tym, że zaczęłam czytać o ostrzykiwaniu Macrolane ( i tak mnie nie stać) :))

Do góry