reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

POŁÓG, czyli jak dochodzą nasze ciała i psychika po porodzie, baby blues itd.

kasia mnie blizna boli na zmiane pogody :( (glupie co ? ) zazdroszcze wam planow antykoncepcyjnych :D ja nawet meza nie mam, wiec moge zapomniej do grobowej deski o przytulankach , a m. prysnal jednak - mozna bylo sie spodziewac .
ja brzydne z dnia na dzien, do tego z dzieckiem przepasanym chusta - cholera czuje ze mi sie zycie juz nie ulozy , bo kto mnie/ nas takich wezmie ;-):-D

reklama
Renata nawet tak nie mów!!! Nie wolno rozumiesz? Moja kuzynka jest najlepszym przykładem na to, że można sobie ułożyć i po 5 latach od urodzenia pierwszego dziecka spotkała faceta i rok temu wyszła za mąż a w styczniu tego roku pojawiła się Ania na świecie, także nie poddawaj się! Życie jest piękne i tego się trzymajmy!:tak::tak::tak:

Reniuszek - chyba jeszcze nie czas by widzieć świat w tak czarnych barwach. A akurat kobiety w chustach wyglądają super :) I pomyśl, matka z dzieckiem już urodzonym i coraz bardziej ogarniętym powinno być kuszącą perspektywą dla faceta - przynajmniej nie trzeba znosić fochów ciężarnej i coraz mniej nieprzespanych nocy, nic, ino brać ;) Głowa do góry :)

no właśnie tak jak dziewczyny piszą znajdzie się odpowiedni partner dla was obojga :-)
i jak to mawiał mój dziadek "każda potwora znajdzie swego amatora" :-D:rofl2::-p

Mój gin na początku III trymestru ciązy zalecił mi przyjmowanie większej ilości wapna w różnej postaci... - ponoć miało to zapobiec wypadaniu włosów po ciąży. Póki co włosy trzymają się głowy.. ale ostatnio fryzjerka uświadomiła mnie że masowe linienie może jeszcze nastąpić po 3 miesiącu lub po zaprzestaniu karmienia piersią :happy:

reklama
Dziewczyny czy ktoras z Was bierze tabletki azalia? ja koncze pierwsze opakowanie i wczoraj z mezem zblizylismy sie pierwszy raz od momentu mojego zajscia w ciaze takze 17 lipca minalby rok :) powiedzcie mi czy wiecie moze czy te tabletki sa w pelni skuteczne? bo od tego momentu o niczym innym nie mysle...

Do góry