reklama
Søde85
Fanka BB :)
O nieee! Strasznie przykro mi to słyszeć, że malutka chora Ja za dużo nie jestem w stanie pomóc, ale - wesprę słowem w razie potrzeby.Wybacz Słoneczko, na chwilę zamilknąć, moja córeczka jest chora, muszę całe siły zgromadzić na walkę. Odezwę się za jakiś czas, jak będzie nieco lżej.
Dużo dużo dużo sił dla Was!:*
Søde85
Hej wszystko w porządku Właśnie zaczęliśmy 19tc jesteśmy w Polsce i próbuje ogarnąć już jakieś zakupy szczególnie wózek ale ciężko w taki upał i w ogóle jak się człowiek na tym nie zna@Søde85 co u was słychać?
Tak to teraz mam przerwę w plamieniach i syneczek chyba ma się dobrze Kupiłam owieczke Evana cudowny
Co u Was? Jak Mała?
Fado123
Rany co się stało ??Niestety my w szpitalu. Z Helenka nie jest dobrze
Søde85
A ja w ogóle przegapiłam Twoja odpowiedź pochłonęła mnie wizyta w Polsce :,pDużo by pisać. Ogólnie wymioty i odwodnienie. Nie miałam nawet kiedy napisać.
Czy już lepiej?? Jesteście w domu??
Tak od 10 dni jesteśmy w domu. W Żorach jednak znów wymioty. Zapowiada się kolejna infekcja pęcherza moczowego. Muszę to przetrwać.A ja w ogóle przegapiłam Twoja odpowiedź pochłonęła mnie wizyta w Polsce :,p
Czy już lepiej?? Jesteście w domu??
Ostatnio czytałam, że już prawie 24tc masz. O kącie jak szybko suniesz do przodu. A dopiero co się martwiłam krwią na początku ciąży. Cieszę się, że każdy bliżej niż dalej. I synek... Macie imię?
reklama
Beti198812
Mnie niestety też to spotkało i chciałam zapytać jakie miałyście badania wykonywane po wykryciu polipa?