Fado123
Fanka BB :)
Nie nie . ja rodzę we wrześniu 2019Dziękuję ♥ A Ty nie jesteś też czasem w lutowych 2020?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie nie . ja rodzę we wrześniu 2019Dziękuję ♥ A Ty nie jesteś też czasem w lutowych 2020?
Witaj maly czlowieku [emoji7] widoki sa rozczulajace. Az zatesknilam za brzuszkiem. Juz prawie koniec pierwszego trymestru. Niedlugo lozysko bedzie pracowalo na pelnych obrotach. Teraz powinno byc juz spokojniej. Ciesz sie ciaza. Niby trwa dlugo, a szybko zleci. To niesamowity stanPoznaj moja mała Kruszynkę machała mi dzisiaj rączkami i nóżkami [emoji813]️ Ma już 41.3mm więc to już 11+0 tydzień . Polip nadal jest, ale w ogóle się nie powiększył, ma tylko 8mm, wiec lekarz mówi że wraz ze wzrostem macicy, będzie się zmniejszał Wszystko wygląda więc bardzo dobrze i jestem przeszczęśliwa
Wiesz, na taką tęsknotę za brzuszkiem też jest rada ile masz pociech? Duże już? pytałam właśnie dziś o łożysko, ale mówił że dopiero ok 16-18 tyg można powiedzieć czy jest ok. Dla mnie to jest kosmiczna myśl, że mam tam w brzuchu taką małą skaczącą istotkęWitaj maly czlowieku [emoji7] widoki sa rozczulajace. Az zatesknilam za brzuszkiem. Juz prawie koniec pierwszego trymestru. Niedlugo lozysko bedzie pracowalo na pelnych obrotach. Teraz powinno byc juz spokojniej. Ciesz sie ciaza. Niby trwa dlugo, a szybko zleci. To niesamowity stan
To coś mi się przywidziałoNie nie . ja rodzę we wrześniu 2019
Ha to zobaczysz co będziesz czuć pierwsze ruchy , ja jak pierwsze kopnięcia poczułam to prawie się popłakałam , teraz mała już się tak rozpycha że czasem aż boli , jak dobrze trafi ale ciągle jestem w szoku że tam w środku jest mały człowiek jak to możliwe ha haWiesz, na taką tęsknotę za brzuszkiem też jest rada ile masz pociech? Duże już? pytałam właśnie dziś o łożysko, ale mówił że dopiero ok 16-18 tyg można powiedzieć czy jest ok. Dla mnie to jest kosmiczna myśl, że mam tam w brzuchu taką małą skaczącą istotkę ♥
Lozysko wyksztalca sie do ok 14tc, potem jeszcze przemieszcza sie w gore brzucha. Jednak od 2 trymestru jest lepiej miedzy innymi ze wzgledu na lozysko.Wiesz, na taką tęsknotę za brzuszkiem też jest rada ile masz pociech? Duże już? pytałam właśnie dziś o łożysko, ale mówił że dopiero ok 16-18 tyg można powiedzieć czy jest ok. Dla mnie to jest kosmiczna myśl, że mam tam w brzuchu taką małą skaczącą istotkę [emoji813]️
No to dopiero musi być kosmiczne uczucie! kiedy poczulas pierwsze ruchy?Ha to zobaczysz co będziesz czuć pierwsze ruchy , ja jak pierwsze kopnięcia poczułam to prawie się popłakałam , teraz mała już się tak rozpycha że czasem aż boli , jak dobrze trafi ale ciągle jestem w szoku że tam w środku jest mały człowiek jak to możliwe ha ha
Ale masz cudownie, że parka rozumiem Cię, ja też już jestem dość starawa bo 34 lata, wiec być może skończy się na tym jednym malenstwie. Za to będzie naprawdę wyczekaneLozysko wyksztalca sie do ok 14tc, potem jeszcze przemieszcza sie w gore brzucha. Jednak od 2 trymestru jest lepiej miedzy innymi ze wzgledu na lozysko.
Tak ciaza to taki troche pozaziemski stan, cudowny w kazdym calu.
Wiesz ja juz mam swoje lata. Za mna 2 poronienia, synek 1,5 roku i coreczka 7 miesiecy po cc. Narazie pasuje, bo trudne ciaze i wczesniak, wiec mam roboty. Moze jeszcze na stare lata, ale juz bez staran.
Ja późna ,około 21 tyg takie że wiedziałam że to Ona ,a nie np gazy ha ha ,wcześniej to takie przelewanie się w brzuchuNo to dopiero musi być kosmiczne uczucie! kiedy poczulas pierwsze ruchy? ♥
Stara??? Toz ty w kwiecie wieku. J mam juz prawie 39 latAle masz cudownie, że parka [emoji813]️ rozumiem Cię, ja też już jestem dość starawa bo 34 lata, wiec być może skończy się na tym jednym malenstwie. Za to będzie naprawdę wyczekane [emoji813]️