reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

:)))Polepszacz humoru(((:

Na sprawie rozwodowej, sędzia pyta się powódki:
- Z jakiego powodu, chce się pani rozwieść??
- Z powodu "TY"- odpowiada powódka
- Jak to z powodu "TY"??
- No bo mówię do męża: "Kochanie, nie kochaliśmy się juz chyba pół roku" - na co mąż odpowiedział "no chyba TY!!"

reklama
maja zajebiste!

W sprawie karnej o gwalt, sedzia pyta sie pokrzywdzonej: Opierala sie Pani?
-Tak, o drzewo.

ditka walnij jakim kawalem!!!!!!!!!

Ależ proszę bardzo.

Dziś będzie krótko:

Jaki jest najnowszy szczyt bezczelności?
- Zagłosować na PiS i wyjechać z kraju

:-D

HAHAHHAHAHAHHA dobre

Panie doktorze proszę przyjechać do mojej żony !
- A co jej dolega ?
- Nie wiem, ale jest taka słaba, że musiałem ją zanieść do kuchni, żeby mi zrobiła śniadanie.
0

hehehe
Swoją drogą wkurza mnie ta akcja. Nienawidzę czytania na głos, momentalnie się męczę, gardło mnie zaczyna boleć...
Kupuję Ali gotowce czytane na płytach cd i pier dole czytanie dzieciom codziennie. Chyba bym cipca dostała.
Jezu jaka ja jestem wyrodna....

Julka ma szajbe na czytanie bajek. Kiedys musialam non toper czytac, bo ona nie chciala nic ogladac w tv. Tylko bajeczki do czytania. Teraz do spania codziennie jej musze czytac. Ale im krotsza tym lepsza. Jak idziemy do biblioteki to zawsze musi sobie cos wybrac, jakby w domu miala malo. Ale coz, u nas wszyscy ksiazkowi w domu.

a kiedy mozna zaczac czytac dzieciom, tzn kiedy zaczna na to zwracac uwage!!

kawaly super!!!!!!!!!:-D :laugh2:

reklama
Ja juz czytam Mikusiowi ( ok. 5 mim dziennie ) - mimo, że nie zwraca na to za bardzo uwagi , ale mu czytam , żeby powoli przywykał .
Gdzies wyczytałam , ze od 5miesiąca życia zawiązuje się u dziecka mowa i żeby właśnie teraz zaczać czytać i poprawnie przy dziecku mówić .

Do góry