reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Polecam/Odradzam

My uzywamy pampersow, ale ostatnio kupilam pieluchy DADA z biedonki i tezjestem bardzo zadowolona , Rossman to moja kolejna probka ...zobaczymy .... jzeli chodzi o lokalizacje to Frutisku wiem tylko gdzie jest w centrum ...niestety

Natomiast z chusteczkami nie mamy problemu bo malutka jest na nie uczulona , u nas tylko woda i waciki higieniczne do wycierania pupci

reklama
Frutisek pisze:
Mada ja jeszcze przed porodem kupiła w Rossmanie paczkę bordowych 2,dlatego że Pampersy kupiłam jedynki i że w razie czego mam wybór.Paczka w któej jest 38 szt kosztowała 17,90(18zł).Czyli sztuka to koszt 0,47gr!!! Uważam że bardzo tanio!!!Taniej chyba już żadnych nie kupię...

no to ja kupiłam opakowanie Pampers Jumbopack 98 szt za 43 zł czyli jedna sztuka = 0,44 zł
to jeszcze mniej niż te Rossmanowskie

a jak się upatrzy promocję to w Rossmanie można kupić te same Pampersy za 37 zł za opakowanie, wtedy sztuka wychodzi po 0,38 zł
czyli warto szukać okazji :)

az wstyd sie przyznac.jestem pracownikiem rossmanna i jeszcze tych pieluch nie uzywałam.maja mi z firmy przysłac paczkę to wypróbuję bo do sklepu mam dosc daleko.

a no i bym zapomniała.butelka antykolkowa z canpolu typu balonik to potworne nieporozumienie
nie kupujcie tego.nie wiem jak jest skonstrułowana ale moja niunka po wypiciu czegos z tej butli wymiotuje.tzn tak jej sie odbija i ulewa cała treśc pokarmowa jaką ma w brzuszku.cos strasznego.niby ma ona odgazowywac dziecko no ale zeby az tak to dziekuje.

A moja z kolei "zalewa sie" przy piciu z butelki Aventu tej najmniejszej - wina smoczka, za szybko z niego leci. Za to idealnie pije ze smoczka NUK silikonowego specjalnie do mleka 0-6 mies.

czy możecie mi polecic jakis dobry elektryczny laktator ale nie za drogi ? bo mój musiałam oddac do wypozyczalni bo bym zbankrutowała

obok mnie są dwarossmany naprzeciwko siebie :), jak nie ma wjednym to ide do drugiego :), dzis chyba zakupie te wychwalane pieluchy bordowe..

reklama
Do góry