reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polecam/Odradzam

reklama
Mi pampresior bardzo pasi, kupilam wczoraj i po huggiesach pampersy sa jak niebo w stosunku do ziemi... Huggiesy mi strasznie opinaly malutka i miala zaczerwienione tam, gdzie przylegaly brzegi. Teraz jest supcio, zadnych otarc!!

A ja juz nie wiem co z pieluchami???
używam pampersów i jestem zadowolona, chciałam zobaczyc inne ale u nas pampki w geancie wychodza po 47gr/szt. wiec tak samo jak bordowe z rossmana i dada z biedronki, wiec jeżeli jestem zadowolona z nich to nie bede narazie eksperymentowac jezeli nie ma różnicy w cenie ::)pewnie w wiekszych rozmiarach juz różnica jest więc póxniej sie zastanowie :)
Ale papmersy mi bardzo odpowiadają :)

a ja dziś kupiłam pieluchy z rossmana ponieważ do tej pory używałam pampersów ale małej sie zsuwały z tyłka i całe ubranko było ciągl zas....ne. Teraz próba czy mała nie będzie uczulona.

ja wypróbowałam pampersy heppy i dada nie widzę żadnej różnicy tylko w cenie bo mój szkrab tak często robił kupke że nie ważne czy ma pampersa czy dada i tak trzeba było go przewijać prawie po każdym karmieniu. Teraz juz troszke mniej paskudzi w pieluszki.

U mnie bordowe z rossmana się narazie sprawdzaja. Mała nie ma żadnej wysypki, nie przeciekają i ładnie przylegaja do pupy nie zsuwają się tak jak pampersy.

wczoraj się skusiłam i zakupiłam chusteczki do pupy huggies- porażka!!! mało tego,że mała dostała po nich wysypki, to jeszcze koszmarnie się je wyciąga- nie da rady jedna ręką.
jeśli chodzi o pieluszki- na początku psioczyłam na pampersy, ale teraz są oki. Nie miałam okazji wypróbować innych bo dziadkowi zrobili mi mega zaopatrzenie- na jakies 3 miesiące conajmniej ;D ;D

Ewa, tez mialam Huggies na poczatku i sa do d...y! (doslownie i w przenosni ;) ) Sara nie miala wysypki ani podraznien, ale sam ich zapach doprowadzal mnie do szalu :p
Uwazam, ze najlepsze sa z Pampersa i niezle z Bambino (jedyny minus to wyciaganie).

reklama
a u mnie pampersy dwójki juz trochę małe, Kinga ma odciśniecia na nóżkach, dady są trochę większe, ale też nie bardzo, no i muszę szukać już pieluch nr 3 czyli od 4 do 9 kg ;D A w ogóle to fajnie mam bo kupka u mojego bobasa to żadkość, więc tych pieluch idzie mi na prawdę niewiele.
Nie wiem czy ze mnie nie wyrodna matka, ale tak jak po kąpaniu jej zakładam jedną to zmieniam dopiero rano o 7 na nową, bo nocne karmienie to u niej przebiega na spiąco i nie chcę jej rozbudzać. Ale od początku nie ma odparzeń, więc chyba nie jest to takie złe :-[

Do góry