reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polecam/Odradzam

no tak ale ja bym musiała miec dzis ten laktator bo mały wszystkiego nie ściąga a napisz mi na pw ile bys chciała za niego ? ja nie mam duzo mleka i musze iec mocne ssanie. a te reczne avent isis jakie mają zasysanie? mocne??? i są na zasazie pompki czy tłoku ???

reklama
chce 130, a ręcznego nie polecam miałam na początku, mąż sie wkurzył, wyrzucił do kosza i pobiegł do apteki po Nuka, ja miałam taki na tłoku- beznadziejny wciagał prawie całą pierś do środka a mleka ani kropli :D - tragedia

Dziewczynki, polecam do pupy PENTACREM (50ml - 7,5zł, 500ml - 35zł). Działa jak sudocrem (nawet podobnie pachnie), ale ma przyjemniejszą konsystencję i ponadto nawilża skórę pupy. Moja mama go w jakiejś gazecie wypatrzyła i mi podpowiedziała, a że i tak kończył mi się linomag, to zamiast tego kupiłam Pentacrem i od wczoraj go stosujemy. Maja w nocy "cięła komara" (a ja razem z nią ;)_ przez 4,5h jednym ciągiem zesrana po pachy prawie i tylko dzięki Pentacremowi nie zrobiło jej się żadne odparzenie ani odparzenie ;D

Kurcze ja mam 3 opakowania sudocremu i nawet z początku uzywałam ale połozna srodowiskowa powiedziała ze jesli mała nie ma odparzen to zeby go nie uzywac bo jest wysuszający i zbey lepiej kupic krem nivea albo jonsona...hmmm...

a ja używam sudokremu tylko jak widze ze coś sie zaczerwieni a ogólnie używam nic jak nic się nie dzieje, polecam do kapieli parafinę skóra jest gładziudka.

ja tez uzywam pentakremu jest naprawde dobry.ale juz mi sie konczy .gdzie go mozna kupic???
w aptece?
polecam tez bepanthen .dobry na wszystko.na dwór smaruje nim buziaczka.

Tez na codzien uzywam parafinki, a sudocremu sporadycznie - co ktores przewijanie. Czasami tez oliwki Nivea Baby albo Bepanthenu.
Jak skonczy mi sie Sudocrem (kiedy to bedzie???haha, bo mam opakowanie 400ml) to kupie ten Pentacrem - maly na probe :)

reklama
;D ;D O wczoraj stosujemy pieluchy DADA z Biedronki...Cenowo 19zł za 40szt (0,47gr za sztukę)..ale są super.Takie kolorowe....i galareta inna niż w pampersach...Mam wrażenie że więcej chłoną...bo pampers po 3h u mojej to FULL...a w ty DADA to całkiem spoko i 5h... ;D
POLECAM...przynajmniej spróbujcie..............

Do góry