reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polecam/Odradzam

gdybym miała kupować fotelik w przdziale 9-36 kg to kupiłabym Britax Evolva - mają bardzo dobre oceny w testach bezpieczeństwa
no i ja go oglądałam na żywo i przymierzałam do niego Piotrka - naprawdę fotelik fajny :tak:

a fotelik mam Maxi Cosi Tobi 9-18

reklama
My wlasnie posiadamy Britaxa Evolva 9-36 kg. I jak na razie sie bardzo dobrze sprawdzazarowno w krotkich jak i bardzo dlugich podrozach.

Falbala nie kupowałabym tego fotelika na Twoim miejscu :no: Moim zdaniem dziecko powinno być przypięte osobnymi pasami będącymi częścią fotelika. Roczniak to zbyt małe dziecko, aby mogło korzystać z "dorosłych" pasów.

w testach bezpieczeństwa ocena właśnie bezpieczeństwa użytkowania tego fotelika to 2 - mało :-(
zajrzyj na www.fotelik.info
albo na konkretny link http://fotelik.info/pl/testy/Chicco Max/grupa/rosnaco/index.html

U nas maxi Cosi Tobi, ale tez do 18 kg.
I kurcze pieczone, wczoraj mialam problem, zeby wcisnac Mateuszka w cieplej kurtce. Pomimo, ze on 11 kg wazy. No ale nnic. Cos wymyslimy.

my mamy maxi cosi priori i nie mialysmy problemu z zapieciem w zimowej kurteczce tylko pasy trzeba bylo przelozyc i jest ok. Za to mamy inny problem bo mamy dosc maly samochod i nie moge w pelni rozlozyc fotelika jak mala zasnie :no: i wtedy czasem glowka jej opada :angry: poza tym potrafi niezle kopac w przednie siedzenie (fotelik oczywiscie jest za siedzeniem kierowcy)

Nocka - a dlaczego jest za siedzeniem kierowcy?
Kurcze, u mnie siedzi za fotelem pasazera. Lepiej go widze i w ogole pewniej sie czuje jak jest po tej stronie. To zle????

Nocka - a dlaczego jest za siedzeniem kierowcy?
Kurcze, u mnie siedzi za fotelem pasazera. Lepiej go widze i w ogole pewniej sie czuje jak jest po tej stronie. To zle????

z tego co wiem to miejsce za kierowca jest najbezpieczniejsze, bo w przypadku jakiegos powaznego wypadku kierowca odruchowo chroni "swoja" strone.

reklama
Do góry