reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polecam/Odradzam

odradzam nozyczki Baby Ono, kupilam je, bo dotychczasowe z canpola wydawaly mi sie tempe ale te z Baby Ono to juz totalna porazka, nawet nie chywcily paznokcia malucha:wściekła/y:

ja mam taki komplet z Baby Ono: nozyczki, obcinacz, pilniczek
obcinacza używa Sz, ja zaś nożyczki i jestem bardzo zadowolona
a najlepiej używać sprzętu po kąpieli, wtedy paznokcie są mięciutkie i łatwiej przyciąć :tak:

reklama
Ja mam obcinaczki i nozyczki z canpola obie rzeczy i obie lubie i uzywam bez problemu. Kupione oddzielnie :-) Umialam korzystac tylko z nozyczek, ale gdzies je wsiorbalo i musialam szybko sie nauczyc korzystac z obcinaczek bo inaczej mala by sobie oczy wydrapala...

A mi wiele osob odradzało te specjalne nozyczki z kuleczkami wiec nie kupiłam i obcinam małej swoimi nozyczkami a hanka chyba lubi takie zabiegi po mamusi i sparwnie zawsze nam to idzie;-)

ja mam nożyczki z canpola, jestem z nich zadowolona. jak mała była mniejsza obcinalam jej paznokcie podczas snu- teraz juz sie nie daje... w związku z czym klade ją na przewijak, zdejmuje pieluche i .. obcinam paznokcie:-):-)

to ja mam chyba pecha do nozyczek, ani z canpola ani z babyono nie jestem zadowolona:baffled:a obcinac paznokcie mauchowi jak nie spi........., brrr wycielabym jej chyba wszystkie palce;-)nawet nie mam swoich nozyczek, bo paznokcie traktuje pilniczkiem, gdyz jak obcinam to mi potem strasznie pekaja. :-(

redaktorka podrzuć Maje do mnie:-D ja wszystkim znajomym dzieciom obcinam, na żywca, i jeszcze sie żadne dziecię nie bało!! obcinam czym chcesz nożyczkami i obcinaczem:-D :-D :-D

:-) MZ OBCINAMY SIE TZLKO OBCINACZKAMI Z CANPOLA I JEST SUPER ,NA SZCZESCIE zUZU NIE MA NIC PRZECIWKO I NIE BRZKA JAK CHCE JEJ OBCIAC PAZURKI :-)

reklama
Do góry