reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polecam/Odradzam

polecam krem bambino ten w blaszanym pudełku a juz piszę dlaczego.: w sobote wybrałam sie do miasta a mała została w domu z tatusiem. tatuś niunie przewinął,nakarmił i niefortunnie sie stało ze dziecko po jedzeniu zrobiło kupe,ale tatuś juz nie wpadł na pomysł zeby sprawdzić skoro 15 min.wczesniej ją przewijał. tak więc ewka leżała w kupie 2 godziny marudząc nie wiedzieć czemu jak to stwierdził tatuś.skutkiem tego możecie sobie wyobrażić co sie stało z alergiczną skórą mojego dziecka.NA PUPIE JEDNA WIELKA RANA!!!!!!!!!!!!! w niedzielę prawie cały dzien wietrzenie tyłka. nie miałam żadnego pomysłu czym to zacząć leczyć więc wzięłam ten krem bo wydał mi sie dosyć tłusty (LINOMAG JEDNAK PRZEZ TLENEK CYNKU AŻ TAK TŁUSTY MI SIE NIE WYDAJE)i pomyślałam ze jakoś muszę tą pupę zabezpieczyć przed założeniem pieluchy. nałożyłam BARDZO GRUBĄ WARSTWĘ.I tak do dzis rana po każdej zmianie pieluchy nakładałam małej bardzo grubą warstwe tego kremu .zużyłam przez te 3 dni pół pudełka ale efekt REWELACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DZIS PUPA JEST JAK NOWA,NIE MA ŚLADU PO SOBOTNIM NIAŃCZENIU PRZEZ TATUSIA.............DLATEGO Z CZYSTYM SUMIENIEM POLECAM TEN KREM!!!!!!!!!!!

reklama
polecam krem bambino ten w blaszanym pudełku a juz piszę dlaczego.: w sobote wybrałam sie do miasta a mała została w domu z tatusiem. tatuś niunie przewinął,nakarmił i niefortunnie sie stało ze dziecko po jedzeniu zrobiło kupe,ale tatuś juz nie wpadł na pomysł zeby sprawdzić skoro 15 min.wczesniej ją przewijał. tak więc ewka leżała w kupie 2 godziny marudząc nie wiedzieć czemu jak to stwierdził tatuś.skutkiem tego możecie sobie wyobrażić co sie stało z alergiczną skórą mojego dziecka.NA PUPIE JEDNA WIELKA RANA!!!!!!!!!!!!! w niedzielę prawie cały dzien wietrzenie tyłka. nie miałam żadnego pomysłu czym to zacząć leczyć więc wzięłam ten krem bo wydał mi sie dosyć tłusty (LINOMAG JEDNAK PRZEZ TLENEK CYNKU AŻ TAK TŁUSTY MI SIE NIE WYDAJE)i pomyślałam ze jakoś muszę tą pupę zabezpieczyć przed założeniem pieluchy. nałożyłam BARDZO GRUBĄ WARSTWĘ.I tak do dzis rana po każdej zmianie pieluchy nakładałam małej bardzo grubą warstwe tego kremu .zużyłam przez te 3 dni pół pudełka ale efekt REWELACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DZIS PUPA JEST JAK NOWA,NIE MA ŚLADU PO SOBOTNIM NIAŃCZENIU PRZEZ TATUSIA.............DLATEGO Z CZYSTYM SUMIENIEM POLECAM TEN KREM!!!!!!!!!!!

:tak::tak::tak: Ja dołączam się do AGI31...krem BAMBINO rewelacja. Pediatra i jeden i drugi do którego chodzę,przepisał mojej na liszajki jakieś maści robione i sterydy....i wyobraźcie sobie..nic nie pomagało.Maść robiona się skończyła,sterydy odstawiłam..a że od czasu do czasu smarowałam wcześniej Bambino i wszystko jak aksamit..smarowałam i te liszajki...po pierwszym zastosowaniu widać było poprawę...a teraz liszajków nie ma....i w zasadzie to nie wierzę aby moja miała "skazę białkową"!!!:no::no:
Karmię wprawdzie w nocy tylko..ale jem wszystko do bólu i....nic nie wychodzi. W ciągu dnia na Bebilonie Pepti z przyzwyczajenia....ładnie go je i 50% w aptece taniej daje za puszkę 450g 11zł...więc to dobra cena.Zobaczymy co powie lekarz jak pójdziemy na kontrolę.....:-D:-D

Na biegunke polecam kleik marchwiowo-ryzowy ORS 200, firmy HIPP!
Pomogl nam, gdy smecta i lakcid nie daly sobie rady.

Polecam TOREBKI śNIADANIOWE do pakowania zuzytych pieluch po przewijaniu. Kosztuja niecałe 2zł za 100 sztuk (Paklanki ponad 5zł za 50szt) i nie ma problemu z "kupowymi aromatami";-)

a ja polecam jednorazowe ceratki, dostępne w rossmanie (10szt. ok 10zł) przydają sie wszędzie... na przewijaku- bo sa mieciutkie i miłe dla gołego ciałka, do łózka i łóżeczka- przy leżaczkowaniu z gołą pupcią

a ja polecam jednorazowe ceratki, dostępne w rossmanie (10szt. ok 10zł) przydają sie wszędzie... na przewijaku- bo sa mieciutkie i miłe dla gołego ciałka, do łózka i łóżeczka- przy leżaczkowaniu z gołą pupcią

właśnie sie ostatnio zastanawiałam nad nimi i chyba kupię na świeta bo to w gościach wszędzie można rozłożyc i nie bac sie niespodzianki.bardzo praktyczna sprawa

odradzam nozyczki Baby Ono, kupilam je, bo dotychczasowe z canpola wydawaly mi sie tempe ale te z Baby Ono to juz totalna porazka, nawet nie chywcily paznokcia malucha:wściekła/y:

odradzam nozyczki Baby Ono, kupilam je, bo dotychczasowe z canpola wydawaly mi sie tempe ale te z Baby Ono to juz totalna porazka, nawet nie chywcily paznokcia malucha:wściekła/y:

ja mam z babyono takie z okrągłymi czubkami w komplecie z obcinakiem i jestem bardzo zadowolona. może trafiłaś na jakis felerny egzemplarz

reklama
Do góry