aga31
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
polecam krem bambino ten w blaszanym pudełku a juz piszę dlaczego.: w sobote wybrałam sie do miasta a mała została w domu z tatusiem. tatuś niunie przewinął,nakarmił i niefortunnie sie stało ze dziecko po jedzeniu zrobiło kupe,ale tatuś juz nie wpadł na pomysł zeby sprawdzić skoro 15 min.wczesniej ją przewijał. tak więc ewka leżała w kupie 2 godziny marudząc nie wiedzieć czemu jak to stwierdził tatuś.skutkiem tego możecie sobie wyobrażić co sie stało z alergiczną skórą mojego dziecka.NA PUPIE JEDNA WIELKA RANA!!!!!!!!!!!!! w niedzielę prawie cały dzien wietrzenie tyłka. nie miałam żadnego pomysłu czym to zacząć leczyć więc wzięłam ten krem bo wydał mi sie dosyć tłusty (LINOMAG JEDNAK PRZEZ TLENEK CYNKU AŻ TAK TŁUSTY MI SIE NIE WYDAJE)i pomyślałam ze jakoś muszę tą pupę zabezpieczyć przed założeniem pieluchy. nałożyłam BARDZO GRUBĄ WARSTWĘ.I tak do dzis rana po każdej zmianie pieluchy nakładałam małej bardzo grubą warstwe tego kremu .zużyłam przez te 3 dni pół pudełka ale efekt REWELACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DZIS PUPA JEST JAK NOWA,NIE MA ŚLADU PO SOBOTNIM NIAŃCZENIU PRZEZ TATUSIA.............DLATEGO Z CZYSTYM SUMIENIEM POLECAM TEN KREM!!!!!!!!!!!