reklama
Serduszkowelove
Fanka BB :)
Kochana masz najwspanialsza klinikę Bocian w Białymstoku dziewczyny jeżdżą z Warszawy nawet tam specjalnie z Trójmiasta , a jaka jest Twoja historia ?
MartaS89
Tak wiem,że to dobra klinika,ale może ktoś poleci do którego lekarza się tam udać? Ja ogólnie jestem po operacji trachelektomii ze względu na raka szyjki macicy. Szczerze powiem,że z partnerem nie staraliśmy się wcześniej,po prostu do zbliżeń dochodziło bez zabezpieczenia przez ok. 10 lat i nic ,ale nie martwiło mnie to , ogólnie rzadko dochodziło do zbliżeń,może raz w miesiącu ewentualnie dwa. Teraz od operacji minęło już 7 miesięcy i mogę się starać o ciążę czyli staramy się od lutego,ale w przypadku tej operacji mogę zajść w ciążę lub nie jestem umówiona teraz na monitoring cyklu i robię badania hormonalne. Zobaczymy co wyjdzie, partner też zrobi badanie nasienia,ale ja podejrzewam albo nie drożne jajowody lub zrosty ( miałam dwa łyżeczkowania ). No wcześniej nie myśleliśmy o dzieciach i jakoś się nie przejmowałam,że tyle czasu i nic.Kochana masz najwspanialsza klinikę Bocian w Białymstoku dziewczyny jeżdżą z Warszawy nawet tam specjalnie z Trójmiasta , a jaka jest Twoja historia ?
Serduszkowelove
Bardzo mi przykro ! Naprawde Znajdę dla Ciebie gdzieś stare posty dziewczyn , ale będzie trudno a ile liczysz sobie wiosen ?Tak wiem,że to dobra klinika,ale może ktoś poleci do którego lekarza się tam udać? Ja ogólnie jestem po operacji trachelektomii ze względu na raka szyjki macicy. Szczerze powiem,że z partnerem nie staraliśmy się wcześniej,po prostu do zbliżeń dochodziło bez zabezpieczenia przez ok. 10 lat i nic ,ale nie martwiło mnie to , ogólnie rzadko dochodziło do zbliżeń,może raz w miesiącu ewentualnie dwa. Teraz od operacji minęło już 7 miesięcy i mogę się starać o ciążę czyli staramy się od lutego,ale w przypadku tej operacji mogę zajść w ciążę lub nie jestem umówiona teraz na monitoring cyklu i robię badania hormonalne. Zobaczymy co wyjdzie, partner też zrobi badanie nasienia,ale ja podejrzewam albo nie drożne jajowody lub zrosty ( miałam dwa łyżeczkowania ). No wcześniej nie myśleliśmy o dzieciach i jakoś się nie przejmowałam,że tyle czasu i nic.
MartaS89
Kochana w październiku skończę 33 lataBardzo mi przykro ! Naprawde Znajdę dla Ciebie gdzieś stare posty dziewczyn , ale będzie trudno a ile liczysz sobie wiosen ?
Serduszkowelove
Zapytam jeszcze moich dziewczyn na forum , może akurat któraś jest z Twoich okolic
MartaS89
Bardzo Ci dziękuję za chęć pomocyZapytam jeszcze moich dziewczyn na forum , może akurat któraś jest z Twoich okolic
MartaS89
Czy AMH 2,52 w wieku 33 lat jest prawidłowe? Czy to jest mało czasu na ciążę ?Zapytam jeszcze moich dziewczyn na forum , może akurat któraś jest z Twoich okolic
reklama
Nie wiem czy wiesz ale tu na bb sa dwie bardzo pomocne strony odnosnie in vitro i nieplodnosci. Dziewczyny sa kopalnia wiedzy i moga Ci doradzic odnosnie lekarza i nie tylko...