reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pokój maluszka

O jaaaa Cieeee.....ja też taki chcę!!! Boski! Idealny!!! Gratuluję przez zęby bo zazdraszczam ;D

A ciesze sie ze sie podoba, jeszcze takiego drugiego nie widzialam ale wiesz jak sie natkne to moge dac Ci znac albo zakupic :-)

Oh my Lord!! Cuudne to !! Zdradz chociaz co to za firma wyprodukowala takie cuuuuuuda!

Wygląda na mamas&papas ;)

Jesli to do mnie to nie Mamas & Papas choc sporo rzeczy od nich mam :-) aaa NEXT !!!! :-D tez maja ciekawe rzeczy a zwlaszcza ubranka. :tak:

dziewczyny, natrafilam w trakcie poszukiwan, moze Wam sie przyda link, bo ladny a niestety u mnie roze nie wchodza w gre ;-)

koto 'rainbow daisy' cot bumper pink gingham with hearts and bows 155cm x 35cm | eBay

Sliczne to!!!! ale ja juz chyba nie bede przesadzac. Mam juz dwa bumper'y i jeszcze jeden chce sama uszyc, kiedy mala to wykorzysta? raczej to bedzie dla mnie jak mi sie juz opatrzy to zmienie :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ja uwielbiam Next'a:tak: zawsze czekam na promocje i wtedy szaleję:-D
Jesli chodzi o ubrania to ja uwielbiam dla siebie rzeczy z Next'a. Mam swoj rozmiar (tzn. mialam:zawstydzona/y:) i nie musialam nawet przymierzać.
Teraz wlasnie w Next'cie chcemy Malemu kupić do pokoju kilka rzeczy:tak:

Pierwsza z rzecyz kupionych do pokoju naszego maleństwa (no nie licząc farb oczywiście), po prostu nie mogłam się powstrzymać:

kubuś.jpg

A to pokoik MII :tak: wczoraj skonczylismy dekorowac sciany, zostalo tylko nam lozeczko, komoda i stolik z przewijakiem i pare drobiazgow:tak:

Załączniki

• DSCF6046.jpg
    DSCF6046.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 88
  • DSCF6059.jpg
    DSCF6059.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 86
  • DSCF6061.jpg
    DSCF6061.jpg
    12,2 KB · Wyświetleń: 80
  • DSCF6062.jpg
    DSCF6062.jpg
    15,2 KB · Wyświetleń: 81
  • DSCF6063.jpg
    DSCF6063.jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 78
  • DSCF6066.jpg
    DSCF6066.jpg
    11,3 KB · Wyświetleń: 75
  • DSCF6069.jpg
    DSCF6069.jpg
    11,3 KB · Wyświetleń: 72
gkvip- superasnieeee :tak: widzialam na ebay te naklejki wlasnie i balam se troche jakie ona sa, ale widze, ze sa sliczne :tak:

Dziewczyny, ja jutro wlasnie biegne po materialy, bo niedlugo przyjezdza siostra, ktora pasjonuje sie tilda i swietnie szyje :tak: Musze tylko jeszcze zrobic liste do czego by tu ja wykorzystac ;-) Poki co zrobi mi woreczki do szpitala, pokrowce na pojemniki i co by tu jeszcze jej zadac hmmm aaaa kocyk :-D
Ale sie wkopala hihihi

reklama
Do góry