reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pokój maluszka

Udalo sie znalazlam materialy jakie szukala, niechcacy zajrzalam do sklepu do ktorego czesto zagladam ale nidgy nic nie wpadlo mi w oko a dzis...... WOW same zobaczcie :szok: £5 za 3 metry!!!

DSC00362.jpg DSC00363.jpg
DSC00365.jpg DSC00366.jpg DSC00367.jpg

Jeszcze nie zdecydowalam z ktorego zrobie zaslony a z ktorego poszewki na poduszki.
Kupilam jeszcze po 50 pensow dosc sporawe kawalki materialow z ktorych chce zrobic ochraniacz do lozeczka - z jedenej strony jest material a z drugiej taka wata. Z resztek materialu obszyje ten ochraniacz tak zeby pasowalo do reszty. Aaaa i jeszcze kawalek materialu waterproof wiec bedzie na materac a pod przescieradlo wrazie czego :-D wiec dzisiejsze zakupy sie udaly :-D

reklama
No to Ci się udało...cieszą oko i portfel :D

Ja nakładam drugą warstwę farby na koszyki...do pomalowania zostanie fikoł z ikei, ale jeszcze go nie kupiłam, więc malowanie odłożone w czasie...zamówiłam też malarza...na 8 kwietnia...ruszamy z odświeżaniem mieszkania...czyli mam miesiąc na wybór kolorów i tapet jak coś...z obawą stwierdzam, że zmienia mi się koncepcja (za)kątka Matyldy...miały być białe kropki na niebieskim, ale jakoś mi nie leży to ze stylem skandynawskim, który chciałabym bardzo uzyskać przez dodatki...tapeta imitująca dechy?...no i kocham się też w kwiatkach...więc może znajdę jakiś florystyczny wzór...
Bloomingville.jpgmaileg zabawki.jpg

A tu ludzie wymiatają mnie...bo ja też tak chcę!
When we build, let us think that we build for ever

Ostatnia edycja:
Carla - to mnie dobilas:shocked2: ten blog jest wypasiony, podoba mi sie ten sam styl ale nie do konca moge przekonac mojego P wiec zawsze jest pewien kompromis i nigdy nie wychodzi tak jak ja bym chcial do konca. A moze to tez dlatego ze podobaja mi sie inne style i nie moge sie zdecydowac, ehhh jak ja bym chciala wiedziec w 100% co ja chce!
Trzymam kciuki za pokoik Matyldy aby byl taki jaki sobie wymarzylas :tak:;-)

Carla - to mnie dobilas:shocked2: ten blog jest wypasiony, podoba mi sie ten sam styl ale nie do konca moge przekonac mojego P wiec zawsze jest pewien kompromis i nigdy nie wychodzi tak jak ja bym chcial do konca. A moze to tez dlatego ze podobaja mi sie inne style i nie moge sie zdecydowac, ehhh jak ja bym chciala wiedziec w 100% co ja chce!
Trzymam kciuki za pokoik Matyldy aby byl taki jaki sobie wymarzylas :tak:;-)

Mam to samo.....błądzę...mieszam style...bo raz tak a raz tak mi się podoba...sama nie wiem na co się zdecydować...ech...dobrze, że większych problemów brak ;D

reklama
Przybyla paczka z moja wygrana aukcja na ebay'u :-D i wszystko za £4.50 plus przesylka :-D

Spiworek
DSC00352.jpg DSC00353.jpg DSC00354.jpg

Ochraniacz
DSC00355.jpg DSC00356.jpg DSC00357.jpg

Karuzelka
DSC00358.jpg DSC00359.jpg DSC00360.jpg

Do góry