reklama
Marcysiaaa
Fanka BB :)
Ja mam spakowana od 33 tyg , to zalecenie położnej . Czekam tylko na koszule zamówione żeby je dołożyć i tyle!!
koronkaa
A ile koszul pakujecie do szpitala ? No ja mam na razie jedna. A wszystkie te koszule wybieracie dla Matek karmiacych?
Ami Ga
Początkująca w BB
Poczytuje Was czerwcowe dziewczyny mimo że jestem majowa (termin na 30) to przez to ze na koniec maja to chyba bliżej mi czerwcowo
Co do pakowania to wiadomo ze im prędzej torba czeka tym my spokojniejsze, tak samo z pokoikiem, prasowanem i wszelkimi innymi przygotowaniami.
Co do koszul to minimum dwie juz do leżenia w szpitalu takie do karmienia (może być tak że będziecie się bardzo pocic - przynajmniej tak miała znajoma i ona używała 4koszule!)
A pokoik zaraz pokaże
Co do pakowania to wiadomo ze im prędzej torba czeka tym my spokojniejsze, tak samo z pokoikiem, prasowanem i wszelkimi innymi przygotowaniami.
Co do koszul to minimum dwie juz do leżenia w szpitalu takie do karmienia (może być tak że będziecie się bardzo pocic - przynajmniej tak miała znajoma i ona używała 4koszule!)
A pokoik zaraz pokaże
Sesi ale bys sexi wyglądała z ta pielucha miedzy nogami podtrzymana sznurkiem
Ja osobiście torby jeszcze nie mam ha ha, za pierwszym razem to po 32tc bylam spakowana a teraz zaraz 36tydz i dupa:-/
Cześć Ami Ga nas tu więcej z majowym terminem;-)
Ja osobiście torby jeszcze nie mam ha ha, za pierwszym razem to po 32tc bylam spakowana a teraz zaraz 36tydz i dupa:-/
Cześć Ami Ga nas tu więcej z majowym terminem;-)
oj po porodzie poci sie czlowiek jak nie wiem.. i mi strasznie zimno bylo.. jak pamietam otwarlam na fuull wszystkie kaloryfery na sali w szpitalu.. u mnie wszystko wyglada tak ze .. dla siebie nie mam nic... dla malego wypralam kilka ubranek ostatnio... pokoik - w stanie surowym... dziewczyny do czerwca jeszcze duzo czasu
reklama
grabola87
Jeśli chodzi o torbę do szpitala nam położna na szkole rodzenia mówiła żeby była gotowa 3,4 tygodnie wcześniej. Moja jeszcze nie spakowana ale zrobię tak jak dziewczyny przygotuje wszystko w jednym miejscu potem tylko na sam koniec wrzucę wszystko do torby
Koszul biorę 3 szt. w tym dwie typowo do karmienia
a pokój wygląda jak składzik więc nie będę się chwalić
Koszul biorę 3 szt. w tym dwie typowo do karmienia
a pokój wygląda jak składzik więc nie będę się chwalić
Podziel się: