reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pokoj/kącik/inspiracje dla naszych skarbów !

kurcze, a miałyście dziewczyny jakiś problem z przesyłką z gemini? miała mi przyjść 2 dni temu.. takie info dostałam w mailu, a nie przyszło jeszcze.. nie zawsze jestem w domu w tych godzinach kiedy jeździ kurier, ale kurcze chyba powinni dzwonić, jeśli nas nie ma, nie? kurcze nie wiem, co jest :crazy:

reklama
Kaliiia, przy dużych tzn.drogich :-) zamówieniach wolę wybierać przesyłkę pobraniową, więcej się za nią płaci ale przynajmniej kurierowi zależy żeby dostarczyć do rąk własnych, a nie zostawia przypadkowym sąsiadom, kumpeli się zdarzyło że kurier pomylił klatki i zostawił jakiemuś gościowi zupełnie w innym bloku. Jak jest opcja Poczty Polskiej albo paczkomatu to też wolę to niż kuriera, ale Gennimi chyba ma jedynie opcję kuriera. Ale tak jak Malinka pisze możesz sprawdzić jak masz nr przesyłki jej drogę.
Moja kołyska wreszcie dotarła, ale mąż stwierdził że poskłada ją jak urodzę, tak więc sobie poczekam :crazy:.

Wreszcie, po trzech dniach, skończyliśmy z mężem malować naszą sypialnię, którą będziemy dzielić z synkiem. Zajęło to tyle czasu, bo wcześniej pokój był w kolorze wściekłego różu... ech...
Tak więc - zapraszam w góry! :)

DSC09583.jpg

Załączniki

• DSC09583.jpg
    DSC09583.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 185
wow wow wow! super pomysł! gratuluję chęci! ja jak pomyślę o przyklejaniu naklejek tak,żeby było ładnie i prosto to jestem przerażona :-) a tu takie dzieła! cud miód

Kaliiia, wbrew pozorom łatwiej namalować krzywe kreski niż przykleić prosto naklejki :D

Asiorrek, wyobraź sobie, że Giewont jest i to namalowany z premedytacją! :D Tylko na innej ścianie i na najwyższej warstwie więc jest ledwo widoczny.

Marzy mi się jeszcze ogromna kolorowa mapa świata namalowana na ścianie w pokoju dziennym. Kiedyś jak mi się będzie nudziło to sobie wyświetlę taką rzutnikiem na ścianie i odmaluję. A później będziemy na niej zaznaczać miejsca w których byliśmy :-)

reklama
Do góry