reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pokoiki naszych pociech :-)

reklama
Zyrafka jest to moge pokazac juz calosc. Szalu nie ma bo moj metraz na to nie pozwala ale jest potulnie.
Cudny pokoic dla Basi, biel uwielbiam.

IMG_0024.jpg

Obok stoi moje lozko i szafka z przyborami dla malego, a przewijak mam zakladany na lozeczko.

IMG_0026.jpg

Fotelik, wozek i bujaczek tez juz usadowione w pokoju.

IMG_0027.jpgIMG_0028.jpg

Tylko trzeba jeszcze ciut posprzatac :)

Załączniki

• IMG_0024.jpg
    IMG_0024.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 185
  • IMG_0026.jpg
    IMG_0026.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 191
  • IMG_0027.jpg
    IMG_0027.jpg
    31,7 KB · Wyświetleń: 172
  • IMG_0028.jpg
    IMG_0028.jpg
    39,5 KB · Wyświetleń: 178
Dzięki, fajnie, że Wam się podoba :) Rajani to też nie jest Basiowy pokoik tylko kącik, nasz pokój ma 22m i jest w połowie nasz w połowie jej. Tak jakoś pokombinowaliśmy. Fajnie Ci wyszło, tylko Adasia brakuje.

Dziewczyny piękne kąciki/pokoiki maluszków. Mój jeszcze w rozsypce - tylko pomalowany. Łóżeczko i komoda w kartonach. Mam chęć sama poskładać, ale mi nie wolno :-(.

Rajani jeśli mogę ci doradzić w kwestii pólki nad łóżeczkiem- widze ze jest ona przesunieta bardziej w "nogi" łóżeczka....ale mimo wszystko jest nad łzeczekim- może da się ja jeszcze dalej odsunąć?? bo gdyby cos spadło na maluszka?? nawet pluszak może go niexle wystraszyć...

Die myslalam o tym ale nie da sie jej przesunac bo jest na takich kolkach juz na stale ze tak powiem przytwierdzona gdyby ja zdjac dziury w scianie jak po wojnie. Pluszaki sa wsuniete tak ze nie spadna i na szczescie ta polka nie ma takiego spadu zeby cos moglo sie zsunac :)

reklama
to dobrze- jest w miare w nóżkach wiec w zasadzie powinno być ok :) ps. podoba mis ie bardzo kolorystyka fotelika samochodowego cudny:)

Do góry