reklama
Beata pokoik zapowiada się super
co do wanienki to ja nie mam za bardzo warunków, będę mieć normalną plastikową wanienkę którą postawię chyba na koszu na pranie bo jest wysoki i stabilny a dziecko po wykąpaniu położę obok na pralce na grubej warstwie ręcznika, tak mi najlepiej lub będę kąpać w kuchni na stole
co do wanienki to ja nie mam za bardzo warunków, będę mieć normalną plastikową wanienkę którą postawię chyba na koszu na pranie bo jest wysoki i stabilny a dziecko po wykąpaniu położę obok na pralce na grubej warstwie ręcznika, tak mi najlepiej lub będę kąpać w kuchni na stole
die_perle
Fanka BB :)
Załączniki
die_perle
dziewczyny nie wiem jak u was z warunkami łazienkowymi czy macie wanny np. ale ja wam powiem ze maleństwo można spokojnie na poczateczku w umywaqlce łazienkowej....a ja mimo ze np.mialm wanienke to oliwie w niej wykąpalm zaledwie kilka razy- potem zawsze brałam ją do dużej wanny- napuszczłam wody jak dla siebie i wchodziłam z nia kłądlam na udach masowałam chlapaplm woda myłam tuliłam- ona się cudownie czula w dużej wannie ze mna - nie wiem jakie macie podejście - ale jeśli was nie przeraza kąpiel z noworodkiem to ja serdecznie polecam naprawdę- wylazilam z wanny razme z mała zawijalam się wielki recznik i chyps do sypialni na łozko ona sobie jadla cycka ja ja wycierałam delikatnie itak sobie na golaska konczylysmy kąpiel ogrzewając się swoimi ciałkami- po takiej kąpieli młoda spala caluteńką noc- nie wiem mzoe to jej suposobienie a moz ewlasnie te kąpiele - ale ona była takim grzecznym dzieckiem nie plakala spala slicznie nie miała kolek teraz tez zameirzam szybciutko do wanny z grochem wskakiwać waniena z przewijakiem jest- ale nie wiem ile razy uzyje tej wanienki
Beata-ściana wygląda przepięknie.. i te kolory! super!
Paulagd- ja robię tak że przewijak do 'lekkich spraw' oraz do przebierania mam w pokoju Stelli. Do łazienki kupię sobie taki najtańszy przewijak do 'grubszych' spraw (bo warto wtedy podmyć pupkę) oraz żeby mieć gdzie ją odłożyć po kąpieli.
My mamy wanienkę składaną- mieści się do płytkiej szuflady w łazience- super sprawa. Będzie stać na blacie w łazience, a potem pewnie pod prysznicem.
Paulagd- ja robię tak że przewijak do 'lekkich spraw' oraz do przebierania mam w pokoju Stelli. Do łazienki kupię sobie taki najtańszy przewijak do 'grubszych' spraw (bo warto wtedy podmyć pupkę) oraz żeby mieć gdzie ją odłożyć po kąpieli.
My mamy wanienkę składaną- mieści się do płytkiej szuflady w łazience- super sprawa. Będzie stać na blacie w łazience, a potem pewnie pod prysznicem.
reklama
novaspace
Gdybym miała wannę to robiłabym na pewno tak jak Die, i już zazdroszczę ... Ja niestety mam prysznic, i planuję małą kąpać w wanience na blacie w kuchni, przewijak będę miała obok...Innej opcji nie widzę. W praktyce zobaczymy
Die ten przewijak fajny, podoba mi się ze względu na półki, pod spodem. Praktyczne rozwiązanie
Die ten przewijak fajny, podoba mi się ze względu na półki, pod spodem. Praktyczne rozwiązanie
Podziel się: