reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pokoiki naszych pociech :-)

Moje maleństwo nie będzie mieć swojego kąciku, ale łóżeczko wygląda tak : 2013-09-24 16.48.13.jpg

Załączniki

• 2013-09-24 16.48.13.jpg
    2013-09-24 16.48.13.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 161
reklama
cudne ! a ta posciel tez jest boska i jaka fajna karuzela :) No moj Adaskowaty tez ma tylko lozeczko bo na kacik brak miejsca :p

jak dobrze pojdzie to urodzimy jednego dnia :)

Kamcia śliczne :-)

My też mamy małe mieszkanie, więc kącik Adriankowy też tyci :tak: Tylko łóżeczko i komoda z przewijakiem.
Zdjęcie120.jpgZdjęcie121.jpgZdjęcie122.jpg i Leonek załapał się na fotkę ;-):-D Ciekawski :-)

Załączniki

• Zdjęcie120.jpg
    Zdjęcie120.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 163
  • Zdjęcie121.jpg
    Zdjęcie121.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 157
  • Zdjęcie122.jpg
    Zdjęcie122.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 166
Cudo i ladna kolorystyka. Komoda bardzo mi sie podoba ja niestety naprawde nie mialabym na taka miejsca a chcialabym :) wiec przewijak jest zakladany na lozeczko poprostu. Koszyczki ladne - tez mam dwa ale takie zwykle plastikowe.

Kamcia bardzo fajna ta pościel. Mój mały też będzie miał tylko łóżeczko. Myślałam o kupieniu do niego komody, ale chyba sobie odpuszczę.
Oskaa ładny kącik

Kamcia wymiatasz z tą pościelą!!!!;-) Sama bym taką chciała :-)
Oska jak widać na załączonych zdjęciach - nie metraż się liczy - śliczniasty kącik:tak: (I sama poluję na takie koszyczki ;-)) Wszystko to takie ze smaczkiem :-)
I te pszczółki - no bomba! A Leonek to tak jakby wpasował się w kolorystykę - no mówię - wszystko idealnie podobierane, łącznie z pieskiem :tak:
A Mężowi mojemu, który to w sumie do tych Bystrzejszych należy - złożenie szafy Kluspiowej zajęło bagatela 1godzinę i 40minut, a na sam koniec nawet instrukcja się przydała - podłożyliśmy ją pod jedną nóżkę szafy, bo nie wiem dlaczego, ale krzywo stała :-) Masakra jeśli chodzi o jakość mebli jaką teraz robią:szok: Jak moja mama 40 lat temu kupiła "kuchnie" to gdyby nie zmieniający się trend - stała by pewnie o dziś...

Tosieńka nie strasz z tym Klupsiem, bo ja zamówiłam Klupsiowe łóżeczko (z Żyrafą) z myślą o tym, żeby w przyszłości, jak będziemy robić pokój dla małego, kupić cały zestaw tych mebelków.

Piękne kąciki dla Maluszków.
U mnie narazie stoi samo łózeczko. Materac i pościel pewnie włoże dopiero jak będe miała jechać do szpitala,szkoda,żeby się kurzyło.łóżeczko będzie narazie stało w naszej sypialni,a jak troche podrośnie to ulokujemy Go u Ali albo w odzielnym pokoju i wtedy będziemy urządzać.

reklama
tosienka to czekamy na zdjęcia mebelków :tak: Marzyłam o tych mebelkach Klupsiowych dla naszego synka.
A co do pszczółek to jeszcze taki akcent z naszego ślubu :-) Wiecie, bo my Oski ;-):-D

Do góry