Czesc ,
ze sie tak wtrace, ja w ogole ostatnio przekonalam sie do Ikea, jakosc b. sie poprawila i cena jak zwykle kuszaca
Bardzo polecam zwlaszcza dzial dla bobasow i dzieciaczkow
a co do tematu
Moj synek bedzie spal z nami w sypialni do ok 1 roku zycia (pewnie jakos do 10 miesiaca) tak jak poprzedni syn. Wole miec go przy sobie, gdy sie budzi, gdy potrzebuje cycusia
lub przytulenia, poza tym nie ufam elektrycznym niania i przez pierwsze miesiace prawie nie spalam tylko przysluchiwalam sie czy maly oddycha itd. Tym razem mamy mniej miejsca bo przewijak musial stanac w sypialni ( a na razie nie mamy zbyt duzej) w poprzedniej ciazy stal w pokoju starszego syna, ale oczywiscie teraz rezyduje tam wlasnie starszak
Bobas bedzie z nami i jakos musimy sie pomiescic, przewijak kupilam wlasnie w Ikea (nie komode tylko takie polki z przewijakiem, bo komoda niestety sie nie zmiescila) Bedzie spal w takim koszu na koleczkach a pozniej w wiekszym lozeczku jak juz nie bedzie sie miescil w tym uroczym dla noworodkow
) (ale watpie by byl takim wielkoludem jak moj starszy syn)
Zakupilam juz pare ozdob, piore starsze ciuszki itd
Juz bardzo sie ciesze na mojego skarba <3 Mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze i niedlugo bedziemy juz w 4 (+pies
)