reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pokoik/kącik dla Maluszka

Asia, jak jeżdżę samochodem to też mi drętwieją po 5 minutach. Wtedy trzymam kierownicę jedną ręką (w zależności o ilości zakrętów itp), a w tym samym czasie drugą rękę trzymam luźno i staram się ją nie spinać. A później zamianka :-)

Tak mi się podobają Wasze kąciki dla maluszków, że postanowiłam pochwalić się też swoim :-) Jest jeszcze mało atrakcyjny, bo musimy coś na ścianę zamontować- żeby było weselej.Troszkę nam łóżeczko nie pasuje do komody- ale jest ono z drugiej ręki, więc trudno. No i oczywiście pierwsza zabawka Leosia- Lew!LEO!!!!!
1.jpg2.jpg3.jpg

reklama
tofilesia podobny kolor jak u mnie..Ada na razie też będzie miała taki kącik..nie będę tam nic robić, bo to nasza sypialnia..także naklejki itp. nie wchodzą w grę.

reklama
Teofilesia , fajny kącik.
Dziewczyny a Wasze pościele to w jakim są rozmiarze,bo ja mam 100/135 ( takich było najwięcej i wypełnienia też i ja sie tak zasugerowałam ) , a teraz jak na to patrze to takie to wielkie.

Do góry