reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pokoik dziecięcy / kącik dziecięcy...czyli moje królestwo - podpis: brzdąc :)

reklama
No to i ja dodam kąty :D Kolorki niestety nie moje może za jakiś czas uda nam sie pozmieniać na bardziej nasze ;-)

DSC00428.jpgDSC00429.jpgDSC00430.jpgDSC00431.jpgDSC00432.jpgDSC00433.jpg

Nawet Torba do szpitala się załapała :-D

Po Oliwii mogę powiedzieć rewelacyjna. Akurat muzyka klasyczna to nie nasza nuta ale ten dźwięk lasu odgłosu zwierząt i do tego jeszcze kręcące sie zwierzaki coś wspaniałego ona godzinami tego słuchała i powiem że mi sie dobrze przy tym śpi ;-)

Alice śliczny pokoik, taki przytulny, dzidzi będzie się dobrze tam spało:-)
Czarni rozumiem że pierwsze zdjęcia to pokoik Oliwki? super urządzony, przytulny no i jaki porządek:-) u nas rzadkość by tak czystko w pokoju młodego było:-Da łóżeczko juz w pełni gotowe,super:-) ta karuzelka mi sie też podoba, ja mam też z fisher price i przy kupnie brałam też taką samą pod uwage, odgłosy morza czy np bicia serca super uspokajały mi synka, a muzyką poważną też nie pogardził:-D

Ada to akurat po moim sprzątaniu :-D Ale przyznam ze jestem dumna z niej bo co dzien wieczorem posprząta pokój wiec rzadko jest sajgon chyba że przyjedzie jeszcze do nas jakieś dziecko to potem nie mogę znaleźć nic :D

reklama
Do góry