reklama
Czarni- sliczy pokoik!!! Mala jaki arsenal zabawek ma super naprawde!!
Natal zobaczysz Twoja dzidzi też będzie miała po jakimś czasie zatrzęsienie zabawek. Tak to już jest.
Czarni Fajny pokoik i jaki porządeczek
muuuum_to_be
Mama Janka
ada1989
Mama Konradka :)
muuum to be super koszyczek, sama taki chce kupic by w salonie postawić)) a kolorek śliczny, ja mam u siebie w domu rodziców pokój pomalowany na zielono, więc dobrze mi się ten kolor kojarzy
EmiliaM
Fanka BB :)
Muuuuum to be super kolorek, mojego Andersa pokoik jest na taki pomalowany :-)
-caroline-
januarka ale piekny kącik.. a misio taki słodki :-) teraz tylko czekać na pociechę ja właśnie się zastanawiam co włożyć do tego organizera ;-) i też chyba podręczne rzeczy dla małej tam umieszczę fajnie że już kącik gotowy - chyba spokój psychiczny od razu co? :-) naprawdę ślicznie i słodko!!!
muuum to be fajowy ten kosz.. i pewnie bardzo użyteczny będzie ;-) a kolorek śliczny ;-)
czarni rzeczywiście arsenał zabawek jest ;-) pokoik piękny i nic tylko czekać na maleństwo a jaka fajna karuzelka :-)
muuum to be fajowy ten kosz.. i pewnie bardzo użyteczny będzie ;-) a kolorek śliczny ;-)
czarni rzeczywiście arsenał zabawek jest ;-) pokoik piękny i nic tylko czekać na maleństwo a jaka fajna karuzelka :-)
ada1989
Mama Konradka :)
januarka piękny kącik, łóżeczko ładnie przybrane:-) i mielismy taką samą karuzelke dla Konrada jak się urodził
EmiliaM
Januarka bardzo przytulny kacik bedzie wasz maluszek mial.
JA dzisiaj meza zapedzam do zalozenia rolety w pokoiku malej i moze uda mi sie go tez zagonic do zlozenia lozeczka.
JA dzisiaj meza zapedzam do zalozenia rolety w pokoiku malej i moze uda mi sie go tez zagonic do zlozenia lozeczka.
reklama
Podziel się: