reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
chyba bardzo chcę takie łóżeczko dla Hubka do pokoju: Łóżko Łóżeczko sosnowe 160x70 (422506422) - Aukcje internetowe Allegro
z Kubusiem Puchatkiem
z Kubusiem Puchatkiem
chyba bardzo chcę takie łóżeczko dla Hubka do pokoju: Łóżko Łóżeczko sosnowe 160x70 (422506422) - Aukcje internetowe Allegro
z Kubusiem Puchatkiem
to cena bez materaca
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
to cena bez materaca
pojęcia nie mam jeszcze sie nie dowiadywałam... ale chcę je bardzo tylko męża musze przekonać, że on też takie chce;-)
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Te piankowe miałam nad łóżeczkiem,no i Kubula je zdewastował,no i zostały plamy po kleju.Między innymi dlatego chcemy malować pokój.Sie okaże.ja niestety nie wiem jedyne co to widziałam te piankowe w castoramie że mają miejscami tylko przylepiec ale myślę że zanim się znudzą to ściana może już być do odmalowania
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
rozalka
Bardzo ładne.
A mi sie podoba ta seria,ale droga jak niew wiem co
SAMOCHODZIKI - miarka wzrostu
te produkty z tej serii(są pod tą miarka)
Może coś samemu uda mi sie pokombinować,a coś kupic.Fajny dywan,ale drogi.
Dla dziewczynek
MOTYLKI - zawieszka na rysunki
TAŃCZĄCE KSIĘŻNICZKI BARBIE - aplikacje
Izka miała takie naklejki u siebie i pozostały brzydkie ślady, może dlatego że ona je sama zrywała, mogła mieć brudne ręce... nad Pysi łóżeczkiem ja zdzierałam i nie ma śladów tylko w jednym miejscu odlazła farba ale to naprawdę odrobinka
o tu widać te naklejki:
o tu widać te naklejki:
Załączniki
reklama
rozalka
Dzięki Wiśnia,widzę.
Kurcze,tak patrzę i podobaja mi sie jednak takie prostsze elementy i większe.Chcę tylko w jednym kąciku,bo na razie ten pokój to też nasza sypialnia.Nie chcę żeby było pstrokato,bo zabawki i tak wystarczająco kolorowe.
Jakieś pojemniki chyba tez kupię,ale to za miesiąc,bo kasy brak...
A słonko-lampa juz na suficie i strasznie sie podoba Kubulkowi,wieczorem po suficie rozchodza sie takie promienie z tej lampy,super,polecam.
Kurcze,tak patrzę i podobaja mi sie jednak takie prostsze elementy i większe.Chcę tylko w jednym kąciku,bo na razie ten pokój to też nasza sypialnia.Nie chcę żeby było pstrokato,bo zabawki i tak wystarczająco kolorowe.
Jakieś pojemniki chyba tez kupię,ale to za miesiąc,bo kasy brak...
A słonko-lampa juz na suficie i strasznie sie podoba Kubulkowi,wieczorem po suficie rozchodza sie takie promienie z tej lampy,super,polecam.
Podziel się: