reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pokoik dla maleństwa

Ja też w leroy merlin widziałam duzo super dywaników, kolory i forma rożnorodna, można nawet samemu wzór zamówić...wiec pole do popisu ogromne...ceny wydają mi sie tek w porzadku

reklama
Rozalka super ta lampa:tak::-) bardzo mi sie podoba, musze pomysleć, czy do Huberta pokoju jej nie kupic jak juz bedziemy urządzać:tak::-)
kanapa tez fajowska, kolor super:-) no i jak mówisz, ze juz przetestowana, to wierze, że wygodna;-);-):-D

Lampa słoneczko z IKEI
IKEA | Oświetlenie | Oświetlenie dla dzieci | SMILA SOL | Lampa sufitowa
kanapa
72646_PE188671_S4.jpg

sklep jak powyżej.
Szukam fajnego,okrągłego dywanika w pomarańczowym lub zielonym kolorze....:tak:

O Rozalka takie obicie chce kupić na swoją sofkę, bo mi sie juz strae wytarło i bedzie stala w kuchni teraz :):tak: a jeszcze widzialam takie z bombelkami w ikei tez ladne:-)

O Rozalka takie obicie chce kupić na swoją sofkę, bo mi sie juz strae wytarło i bedzie stala w kuchni teraz :):tak: a jeszcze widzialam takie z bombelkami w ikei tez ladne:-)
A też widziałam kolorowe,fajne,ale u nas to tylko coś w jednym kolorze.
Kiedyś widziałam tez w paseczki,super była.:tak:

mi też się podobaja takie naklejki na scianę, ale ja wypatrzylam takie z puchatkiem i tez się zastanawiam własnie jak trwałe są i czy rzeczywiście nie ma tych sladów na ścianie potem:confused: podejrzewam tylko, ze ściana zbladnie a pod naklejka bedzie ten pierwotny kolor jednak..

reklama
Do góry