reklama
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Super sie prezentujeMaterac na drewnianym stelażu.Pokrowiec-materiał.
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Wygodnie sie śpi i nie tylko...;-)Super sie prezentuje
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Rozalka super ta lampa:-) bardzo mi sie podoba, musze pomysleć, czy do Huberta pokoju jej nie kupic jak juz bedziemy urządzać:-)
kanapa tez fajowska, kolor super:-) no i jak mówisz, ze juz przetestowana, to wierze, że wygodna;-);-)
kanapa tez fajowska, kolor super:-) no i jak mówisz, ze juz przetestowana, to wierze, że wygodna;-);-)
irtasia27
:-d:-d:-dwygodnie sie śpi i nie tylko...;-)
Oliwieczka
Lampa słoneczko z IKEI
IKEA | Oświetlenie | Oświetlenie dla dzieci | SMILA SOL | Lampa sufitowa
kanapa
sklep jak powyżej.
Szukam fajnego,okrągłego dywanika w pomarańczowym lub zielonym kolorze....
O Rozalka takie obicie chce kupić na swoją sofkę, bo mi sie juz strae wytarło i bedzie stala w kuchni teraz a jeszcze widzialam takie z bombelkami w ikei tez ladne:-)
rozalka
A też widziałam kolorowe,fajne,ale u nas to tylko coś w jednym kolorze.O Rozalka takie obicie chce kupić na swoją sofkę, bo mi sie juz strae wytarło i bedzie stala w kuchni teraz a jeszcze widzialam takie z bombelkami w ikei tez ladne:-)
Kiedyś widziałam tez w paseczki,super była.
rozalka
A czy ktos ma doświadczenie z takimi naklejkami na ścianę,bo mi sie podobaja,alee ni wiem,czy trwałe i czy śladów nie zostawiają od kleju,jak mi sie znudzi wzór?
Hipermarkety budowlano - dekoracyjne, materiały budowlane, majsterkowanie, wystrój wnętrz, ogród
Hipermarkety budowlano - dekoracyjne, materiały budowlane, majsterkowanie, wystrój wnętrz, ogród
MALUTKIE POJAZDY - aplikacje
MALUTKIE POJAZDY - aplikacje
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
mi też się podobaja takie naklejki na scianę, ale ja wypatrzylam takie z puchatkiem i tez się zastanawiam własnie jak trwałe są i czy rzeczywiście nie ma tych sladów na ścianie potem podejrzewam tylko, ze ściana zbladnie a pod naklejka bedzie ten pierwotny kolor jednak..
reklama
Podziel się: