reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pokoik dla maleństwa

Ja też w leroy merlin widziałam duzo super dywaników, kolory i forma rożnorodna, można nawet samemu wzór zamówić...wiec pole do popisu ogromne...ceny wydają mi sie tek w porzadku

reklama
Rozalka super ta lampa:tak::-) bardzo mi sie podoba, musze pomysleć, czy do Huberta pokoju jej nie kupic jak juz bedziemy urządzać:tak::-)
kanapa tez fajowska, kolor super:-) no i jak mówisz, ze juz przetestowana, to wierze, że wygodna;-);-):-D

Lampa słoneczko z IKEI
IKEA | Oświetlenie | Oświetlenie dla dzieci | SMILA SOL | Lampa sufitowa
kanapa
72646_PE188671_S4.jpg

sklep jak powyżej.
Szukam fajnego,okrągłego dywanika w pomarańczowym lub zielonym kolorze....:tak:

O Rozalka takie obicie chce kupić na swoją sofkę, bo mi sie juz strae wytarło i bedzie stala w kuchni teraz :):tak: a jeszcze widzialam takie z bombelkami w ikei tez ladne:-)

O Rozalka takie obicie chce kupić na swoją sofkę, bo mi sie juz strae wytarło i bedzie stala w kuchni teraz :):tak: a jeszcze widzialam takie z bombelkami w ikei tez ladne:-)
A też widziałam kolorowe,fajne,ale u nas to tylko coś w jednym kolorze.
Kiedyś widziałam tez w paseczki,super była.:tak:

mi też się podobaja takie naklejki na scianę, ale ja wypatrzylam takie z puchatkiem i tez się zastanawiam własnie jak trwałe są i czy rzeczywiście nie ma tych sladów na ścianie potem:confused: podejrzewam tylko, ze ściana zbladnie a pod naklejka bedzie ten pierwotny kolor jednak..

reklama
Do góry