reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pokoik dla maleństwa

reklama
a to tak w ramach ciszy wstawiam zdjecia kącika dla Filipa...

tu jeszcze miara wzrostu z puchatkiem nie zawieszona

CUDNIE:tak:
O nie,one były super.:tak:
Emi ma jakichś niedosyt malowania.:-D

W końcu robimy pokioik Kubulka.
Kupiliśmy sobie nową kanapę,a Kubulowi lampę
Coś net nie działa,wkleję foty póżniej:tak:
No to czekamy:tak:

Lampa słoneczko z IKEI
IKEA | Oświetlenie | Oświetlenie dla dzieci | SMILA SOL | Lampa sufitowa
kanapa
72646_PE188671_S4.jpg

sklep jak powyżej.
Szukam fajnego,okrągłego dywanika w pomarańczowym lub zielonym kolorze....:tak:

reklama
Kanapa fajnie się prezentuje, ale powiedz Rozalka, jak z wykonaniem, porządnie jest zrobiona :confused:
Lampa też mi się podoba :tak:
Wydaje sie porządna,nie skrzypi,stabilna.Materac można sobie wybrac.Okaże sie po czasie użytkowania.
Oglądalismy różne kanapy z mozliwościa rozłożenia,ale interesowała nas maksymalna powierzchnia spania i jak najmniej zajmująca miejsce po złożeniu.Dlatego sie zdecydowaliśmy na tą z IKEI.W ABRZE jeszcze fajna widziałam,ale za szeroka była,bo miała boki dodatkowo.
super :tak::tak::tak:a dywanik jakiejś konkretnej firmy :confused: my kupowaliśmy w leroy merlin i były okrągłe:tak:.... zielone pomarańczowe itd :tak: do ikea nie jechałam bo mam dość daleko a tam byłam po drodze do T ;-)
Nie no firma sie nie liczy,tylko cena(nieza wysoka )i kolor.:tak:

Do góry