reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pokoik dla maleństwa

reklama
a to tak w ramach ciszy wstawiam zdjecia kącika dla Filipa...

tu jeszcze miara wzrostu z puchatkiem nie zawieszona

CUDNIE:tak:
O nie,one były super.:tak:
Emi ma jakichś niedosyt malowania.:-D

W końcu robimy pokioik Kubulka.
Kupiliśmy sobie nową kanapę,a Kubulowi lampę
Coś net nie działa,wkleję foty póżniej:tak:
No to czekamy:tak:

Lampa słoneczko z IKEI
IKEA | Oświetlenie | Oświetlenie dla dzieci | SMILA SOL | Lampa sufitowa
kanapa
72646_PE188671_S4.jpg

sklep jak powyżej.
Szukam fajnego,okrągłego dywanika w pomarańczowym lub zielonym kolorze....:tak:

reklama
Kanapa fajnie się prezentuje, ale powiedz Rozalka, jak z wykonaniem, porządnie jest zrobiona :confused:
Lampa też mi się podoba :tak:
Wydaje sie porządna,nie skrzypi,stabilna.Materac można sobie wybrac.Okaże sie po czasie użytkowania.
Oglądalismy różne kanapy z mozliwościa rozłożenia,ale interesowała nas maksymalna powierzchnia spania i jak najmniej zajmująca miejsce po złożeniu.Dlatego sie zdecydowaliśmy na tą z IKEI.W ABRZE jeszcze fajna widziałam,ale za szeroka była,bo miała boki dodatkowo.
super :tak::tak::tak:a dywanik jakiejś konkretnej firmy :confused: my kupowaliśmy w leroy merlin i były okrągłe:tak:.... zielone pomarańczowe itd :tak: do ikea nie jechałam bo mam dość daleko a tam byłam po drodze do T ;-)
Nie no firma sie nie liczy,tylko cena(nieza wysoka )i kolor.:tak:

Do góry