reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pokoik dla maleństwa

reklama
Dziś uspypianie zajęło tylko 10 minut, a więc dużo dużo lepiej niż wczoraj.

A czy wczorajsza nocka była dla nas udana, to nie wiem, ja nie mogłam zasnąć chyba z 2 godziny :-D

Kasiu super że tak łatwo poszło z zaśnięciem a jak dzisiejsza nocka ???

ja juz mam plan na Emilki pokój ale kasy brak :sorry2:

Kasiad super.
Gosia ja też mam pomysł, kasy mało,niestety.Ale Tobie do dojdzie jeszcze jeden mieszkaniec, dla którego trzeba znależć miejsce.:tak:

Dzisiejsza nocka już nie była taka cudowna jak wczoraj. O 2giej Oli przytuptała do naszego pokoju, wskoczyła do łóżka, położyła się i zamknęła oczy. Chciał nie chciał, musiałam się ruszyć, poszłyśmy razem do jej pokoju i położyłam się razem z Oliwką w jej łóżku. Zasnęłam przed nią i obudziłam się ... o 4.30. Poszłam do siebie. A z opowiadań Pauliny Oliwka pospała sama pół godziny, bo o 5tej znów się obudziła, jednak zgodziła się, żeby mnie nie budzić, tylko Paulina się z nią położyła. Jak zasnęła Paulina poszła na górę, a Oli spała do 7mej rano. Ale mi dały pospać do 9tej, bo siedziała z Pauliną.

Kasiu ale chyba nie było aż tak źle :tak:

Emilka też ostatnio do nas w nocy wędruje i nie wiem czemu tak jest :sorry2: i to najczęściej 0:00-1:00 choć dziś przyszła o 4:00 ale odrazu jest odnoszona do siebie i sie nie sprzeciwia może przez to że u ciotki spała z babcią :confused:

Kasiu i tak było nieźle:tak:
Oliwka musi się przyzwyczaić, że ma własne łóżeczko. Dobrze, że w pokoju jest Paulina i w razie potrzeby przytuli siostrę:tak:

reklama
Nie mam pomysłu na nowe łóżko,a coś już bym chciała kupić(dla Kubula oczywiście)Chyba coś z IKEA.:tak:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry