reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pokoik dla maleństwa

Rosmerta mnie podoba sie to łóżeczko pierwsze, to drugie też bardzo pasowne...
I po przeczytaniu tego co napisałaś chyba tez zmienię opcje na inne łóżeczko, bo to z wajnerta mimo świetnego wyglądu ma też "świetna" cenę - bez materaca 1100zł
No ale sie zobaczy jeszcze...

reklama
Mi się najbardziej podoba 1:tak:.Konrad śpi w swoim starym łóżeczku bez dwóch szczebelków.

Moim zdaniem tez 1:tak:
Bylismy wczoraj w ikei kupic Martusi, a jakże -łóżko:-).
Wybraliśmy takie:
IKEA | Łóżka | Łóżka | LEKSVIK | Rama łóżka o regulowanej długości
Juz załadowalismy na wózek łóżko , dno łóżka tez i wtedy okazało sie ze, zabrakło tych materacy, który chcielismy dobrac, zostały tylko jakies badziewne tańsze:wściekła/y: Oczywiście wyszliśmy z niczym , poza tysiącem pierdółek typu swieczki, podstawki , pojemniczki itd., a za tydzień czeka nas powtórka z rozrywki:baffled:

mi tez to pierwsze sie wydaje najbardziej stabilne i porzadne, ale niestety:
  1. szuflady jeżdzą na kółecZkahc po podłodze, wię cjuz sobie wyobrazam stan naszych paneli wtym miejscu:baffled:
  2. łózko jest w stanie surowym do pomalowania, nawet lakierowane nie jest, więc by trzeba było samemu wszytsko malnąć, z jednej strony fajnie, bo mozna dopasowac do koloru mebelków w sumie, no ale ktos by musiał to zrobic, tylko kiedy i gdzie:confused:
więc zobaczymy jeszcze, może cosik innego równie stabilnego sie znajdzie, mamy czas, sie nie spieszy to na spokojnie możemy szukać. Zalezy mi by była taka barierka, bo hubek to wierci sie i rzuca niemiłosiernie jak spi, z jednej strony na druga i nie chce by lądował na ziemi co chwila:sorry2:
zaraz mi sie przypomina jak ja miałam jako dziecko taki półkotapczan (pamietacie to?) i tam od strony ściany była taka dziura zeby ten tapczan sie chował jak sie składało no i ja tez taka wiercipieta jestem we śnie i ciagle tam lądowałam:-D

Joasiek fajne te foteliki:tak: superowe:-)

powiem Wam, że owczem wiele rzeczy w Ikeii mi się podoba ale jak mam iść do tego sklepu to mam nerwa.Przynajmniej w Gdańsku( bo tam mM NAJBLIŻEJ) jest koszmar cał czas coś robią remonty i do tego setki ludzi.

no właśnie tak czytam o łóżeczkach i muszę wystawić łózeczko SZymcia bo w sumie po co nam one.ON i tak w nim leżał może 6 miesięcy i to z mega przewami.

Rosmerta a nie możecie zamówić u stolarza - wtedy wszystko może być takie jak Wam pasuje?
wygląd, kolor, wymiary...

no jasne, ze możemy tylko najpierw wiedziec trzeba jakie się chce;-):-D pomyslimy zobaczymy co tam mają w salonach jeszcze, ja tam zawsze wole kupic gotowe bo przynajmniej widze co mam, a tak to nigdy do konca nie jestem pewna, to tak jak z ciuchami, nie lubie szyc na miarę

no tak to się zgadza... trzeba wiedzieć jakie się chce :-D

ja mam ułatwione zadanie hehe
jutro moje laski powinny mieć nową komodę a w sobotę Izka dostanie domek dla lalek :-)

reklama
no tak to się zgadza... trzeba wiedzieć jakie się chce :-D

ja mam ułatwione zadanie hehe
jutro moje laski powinny mieć nową komodę a w sobotę Izka dostanie domek dla lalek :-)
Wiśnia pokazuj komodę :tak:;-)

Rosmerta ja mam z ikea łóżeczko ale to chyba wiesz jakie ;-)

Do góry