reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pokoik dla maleństwa

dzięki dziewczyny - przyznam że też od zawsze mi się taki marzył ;-) teraz razem się bawimy

Rosmerta fajowe ale malusie te mebelki :-( ona chce dla Barbie :-(

reklama
Wiśnia i jak komoda hihi:confused: ;-)

a mnie czeka remont u Emilki nie wiem kiedy się za to zabiorę :baffled:ale obrazki są znowu pomazane , porysowane.... szafa u niej się rozpada :dry:

tylko nie wiem czy te rysunki zmazać szmatką i wodą by nie przebijały przez nową farbę :confused: bo chyba nie pokryje na tyle by to nie było widocznie bo chyba będzie tam wypukłe :confused:

Wiśnia i jak komoda hihi:confused: ;-)

na śmierć zapomniałam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

na górze jest półka, która ma wisieć ale kiedy to będzie hmmm :confused:

no i jeszcze szafa z regałem tak teraz wygląda :tak:

Załączniki

• komoda.jpg
    komoda.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 60
  • szafa.jpg
    szafa.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 61
reklama