reklama
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
tyle że Patka by to zdarła w 3 sekundy
Kuba też by ciągle zdejmował.
Kuba dostał
IKEA | Zabawa | Meble dla dzieci | LÄTT | Stolik dziecięcy i 2 krzesła
IKEA | IKEA dla dzieci | Ozdoby dla dzieci | FABLER | Poduszka na krzesło i kraba
lmpkę księżyc na ścianę.
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Rozalka fajne mebelki super sa te krzesełka z Ikei bo moze na nch usiąść nawet dorosła osoba i wytrzymują nawet mojego męża (98kg)
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Rozalka fajne mebelki super sa te krzesełka z Ikei bo moze na nch usiąść nawet dorosła osoba i wytrzymują nawet mojego męża (98kg)
To prawda.Mój też już na nich siedział,he,he.Powiem Ci,że chcemy je zabejcować i polakierować na jasną zieleń(chyba).
Bardzo mi sie podobały te,które Wy (tak?te pomarańczowe)kupiliście,ale znacznie drożej wyszło,a kasiorki nie mieliśmy.
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
To prawda.Mój też już na nich siedział,he,he.Powiem Ci,że chcemy je zabejcować i polakierować na jasną zieleń(chyba).
Bardzo mi sie podobały te,które Wy (tak?te pomarańczowe)kupiliście,ale znacznie drożej wyszło,a kasiorki nie mieliśmy.
tak my mamy te pomarańczowo czerwone
ale te wasze tez super są no i faktycznie możecie je sobie przemalowac zawsze na kolor taki, by pasował do innych mebelków
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
dziewczyny jakie macie łózka dla waszych smyków? zaczynamy mysleć o zamianie łózeczka na łózko i nie wiem co wybrać
podoba mi sie takie Esmebel: Łóżko sosnowe surowe Cross (585353784) - Aukcje internetowe Allegro
albo takie BARDZO MOCNE ŁÓŻKO ''TEDI'' GR.3,5cm 90x200 (586204021) - Aukcje internetowe Allegro
albo takie Łóżko łóżeczko JONKKIPING z barierką 70x160 (578241088) - Aukcje internetowe Allegro tylko nie ma szuflad a by sie przydały
łózko z kompletu mebelków co ma Hubek jakies takie wysokie mi sie wydaje i ogłnie nie podoba mi sie wiec musimy coś dopasowac z innego
podoba mi sie takie Esmebel: Łóżko sosnowe surowe Cross (585353784) - Aukcje internetowe Allegro
albo takie BARDZO MOCNE ŁÓŻKO ''TEDI'' GR.3,5cm 90x200 (586204021) - Aukcje internetowe Allegro
albo takie Łóżko łóżeczko JONKKIPING z barierką 70x160 (578241088) - Aukcje internetowe Allegro tylko nie ma szuflad a by sie przydały
łózko z kompletu mebelków co ma Hubek jakies takie wysokie mi sie wydaje i ogłnie nie podoba mi sie wiec musimy coś dopasowac z innego
KiniaG
Zaangażowana w BB
Podoba mi strasznie to pierwsze lozeczko i jest szansa, ze malenstwo nie sadnie my mamu z abry takie
ABRA - sofy, wersalki, tapczany
ABRA - sofy, wersalki, tapczany
reklama
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Ja też się przymierzam powoli do zmiany łóżeczka na łóżko, na razie Milence nawet szczebelków nie wyciągam i jest ok. Nie wiem jakie wybrać, więc chętnie posłucham Waszych rad
A mebelki mamy takie (tylko taniej udało się kupić - za 70zł) bardzo polecam bo są super stabilne, Milenka na nie wchodzi i nie ma szans żeby się przewróciły.
ZESTAW MEBLI stolik+2 foteliki otwierane SUPER ### (591267105) - Aukcje internetowe Allegro
A mebelki mamy takie (tylko taniej udało się kupić - za 70zł) bardzo polecam bo są super stabilne, Milenka na nie wchodzi i nie ma szans żeby się przewróciły.
ZESTAW MEBLI stolik+2 foteliki otwierane SUPER ### (591267105) - Aukcje internetowe Allegro
Podziel się: