reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pokoik dla maleństwa

reklama
Emilka taką ozdóbkę piankową miała ...:sorry2:

Rozalka śliczne mebelki :tak::tak::tak:

a mojej krzesełko pękło w oparciu nie wiem czy mogę reklamować i chyba paragonu już nie znajdę :baffled::wściekła/y:

Rozalka fajne mebelki:tak::tak: super sa te krzesełka z Ikei bo moze na nch usiąść nawet dorosła osoba i wytrzymują:tak: nawet mojego męża (98kg:zawstydzona/y:)

To prawda.Mój też już na nich siedział,he,he.Powiem Ci,że chcemy je zabejcować i polakierować na jasną zieleń(chyba:-D).
Bardzo mi sie podobały te,które Wy (tak?te pomarańczowe)kupiliście,ale znacznie drożej wyszło,a kasiorki nie mieliśmy.:baffled:

To prawda.Mój też już na nich siedział,he,he.Powiem Ci,że chcemy je zabejcować i polakierować na jasną zieleń(chyba:-D).
Bardzo mi sie podobały te,które Wy (tak?te pomarańczowe)kupiliście,ale znacznie drożej wyszło,a kasiorki nie mieliśmy.:baffled:

tak my mamy te pomarańczowo czerwone:tak:
ale te wasze tez super są:tak: no i faktycznie możecie je sobie przemalowac zawsze na kolor taki, by pasował do innych mebelków:tak:

dziewczyny jakie macie łózka dla waszych smyków?:confused: zaczynamy mysleć o zamianie łózeczka na łózko i nie wiem co wybrać:rofl2:
podoba mi sie takie Esmebel: Łóżko sosnowe surowe Cross (585353784) - Aukcje internetowe Allegro
albo takie BARDZO MOCNE ŁÓŻKO ''TEDI'' GR.3,5cm 90x200 (586204021) - Aukcje internetowe Allegro
albo takie Łóżko łóżeczko JONKKIPING z barierką 70x160 (578241088) - Aukcje internetowe Allegro tylko nie ma szuflad a by sie przydały

łózko z kompletu mebelków co ma Hubek jakies takie wysokie mi sie wydaje i ogłnie nie podoba mi sie wiec musimy coś dopasowac z innego

My mamy na razie łóżeczko ze zdjętym jednym bokiem i Kuba ma jeszcze spory zapas,więc narazie nie zmieniam.
Rosmertaostatnie mi sie nie podoba zupełnie,jakieś słabe sie wydaje.

reklama
Do góry