reklama
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
tyle że Patka by to zdarła w 3 sekundy![]()
Kuba też by ciągle zdejmował.

Kuba dostał
IKEA | Zabawa | Meble dla dzieci | LÄTT | Stolik dziecięcy i 2 krzesła
IKEA | IKEA dla dzieci | Ozdoby dla dzieci | FABLER | Poduszka na krzesło i kraba
lmpkę księżyc na ścianę.
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Rozalka fajne mebelki
super sa te krzesełka z Ikei bo moze na nch usiąść nawet dorosła osoba i wytrzymują
nawet mojego męża (98kg
)

rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Rozalka fajne mebelkisuper sa te krzesełka z Ikei bo moze na nch usiąść nawet dorosła osoba i wytrzymują
nawet mojego męża (98kg
)
To prawda.Mój też już na nich siedział,he,he.Powiem Ci,że chcemy je zabejcować i polakierować na jasną zieleń(chyba

Bardzo mi sie podobały te,które Wy (tak?te pomarańczowe)kupiliście,ale znacznie drożej wyszło,a kasiorki nie mieliśmy.

rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
To prawda.Mój też już na nich siedział,he,he.Powiem Ci,że chcemy je zabejcować i polakierować na jasną zieleń(chyba).
Bardzo mi sie podobały te,które Wy (tak?te pomarańczowe)kupiliście,ale znacznie drożej wyszło,a kasiorki nie mieliśmy.![]()
tak my mamy te pomarańczowo czerwone

ale te wasze tez super są

rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
dziewczyny jakie macie łózka dla waszych smyków?
zaczynamy mysleć o zamianie łózeczka na łózko i nie wiem co wybrać
podoba mi sie takie Esmebel: Łóżko sosnowe surowe Cross (585353784) - Aukcje internetowe Allegro
albo takie BARDZO MOCNE ŁÓŻKO ''TEDI'' GR.3,5cm 90x200 (586204021) - Aukcje internetowe Allegro
albo takie Łóżko łóżeczko JONKKIPING z barierką 70x160 (578241088) - Aukcje internetowe Allegro tylko nie ma szuflad a by sie przydały
łózko z kompletu mebelków co ma Hubek jakies takie wysokie mi sie wydaje i ogłnie nie podoba mi sie wiec musimy coś dopasowac z innego

podoba mi sie takie Esmebel: Łóżko sosnowe surowe Cross (585353784) - Aukcje internetowe Allegro
albo takie BARDZO MOCNE ŁÓŻKO ''TEDI'' GR.3,5cm 90x200 (586204021) - Aukcje internetowe Allegro
albo takie Łóżko łóżeczko JONKKIPING z barierką 70x160 (578241088) - Aukcje internetowe Allegro tylko nie ma szuflad a by sie przydały
łózko z kompletu mebelków co ma Hubek jakies takie wysokie mi sie wydaje i ogłnie nie podoba mi sie wiec musimy coś dopasowac z innego
KiniaG
Zaangażowana w BB
Podoba mi strasznie to pierwsze lozeczko
i jest szansa, ze malenstwo nie sadnie
my mamu z abry takie
ABRA - sofy, wersalki, tapczany

ABRA - sofy, wersalki, tapczany
reklama
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Ja też się przymierzam powoli do zmiany łóżeczka na łóżko, na razie Milence nawet szczebelków nie wyciągam i jest ok. Nie wiem jakie wybrać, więc chętnie posłucham Waszych rad 
A mebelki mamy takie (tylko taniej udało się kupić - za 70zł) bardzo polecam bo są super stabilne, Milenka na nie wchodzi i nie ma szans żeby się przewróciły.
ZESTAW MEBLI stolik+2 foteliki otwierane SUPER ### (591267105) - Aukcje internetowe Allegro

A mebelki mamy takie (tylko taniej udało się kupić - za 70zł) bardzo polecam bo są super stabilne, Milenka na nie wchodzi i nie ma szans żeby się przewróciły.
ZESTAW MEBLI stolik+2 foteliki otwierane SUPER ### (591267105) - Aukcje internetowe Allegro
Podziel się: