reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pokoik dla maleństwa

reklama
Rosmerta bardzo ładne :tak:
Nuśka również śliczne,choć mi ikea się już znudziła ;-)ale te są ładne i dziewczęce :tak:

Emilka naazie nie ma specjalnych mebelków dziecięcych do swojego pokoju ;-):-D

zmiana planów :-D:-D:-D widzielismy tamte mebelki na zywo, nic specjalnego:no::no: ale za to znaleźlismy takie i odrazu mi sie spodobały i chyba już nic innego nie będziemy szukac Witamy w Mieście Wajnert kolor raczej ten pomarańczowo zielony, bo ściany chce żeby były w takim delikatnym pomarańczowym kolorze (mój ulubiony kolor to pomarańczowy:sorry2:) z jakimiś malunkami na scianie oczywiście, ale to się zobaczy jeszcze

Rozalka tez kiedys patrzyłam na te mebelki, baaardzo mi sie podobaja:tak::tak::tak:, tylko faktycznie drogo wychodzą niestety...
Rzeczywiście dość drogie,ale pomarzyc można,.może kiedyś sama mu takie wymaluje,jak będzie miał juz swój pokoik.:tak:Wzór jest bardzo prosty,a efekt super.

Ja akurat nie przepadam za mebelkami dziecięcymi, moze nawet mam do nich wstret bo zawsze miałam w własnych pokojach meble dzieciece a potem młodziezowe a marzyłam o takich dorosłych :-D:baffled:

Co do ceny tych z zyrafka(moim zdaniem najładniejszych:tak:) to warto zagladac do sklepów. Np w swiecie dziecka czesto wyprzedaja kolekcje z wystawy za polowe ceny a nawet mniej, a mebelki jak nówki :tak:

reklama
a to tak w ramach ciszy wstawiam zdjecia kącika dla Filipa...

tu jeszcze miara wzrostu z puchatkiem nie zawieszona

Do góry