reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pokoik dla maleństwa

no właśnie szukałam linka ale nie ma bo to ze sklepu meblowego i jakas firma dziwna ale jak dostane to zrobie foto i podeślę moja mama mowi ze kiedys takie typ wyrka nazywali kanadyjką :nerd: to sa jakby dwa materace mozna powiedziec my takie wyrko mamy w sypialni tylko ze szerokie na 1,80m jeden paterac to oparcie a na drugim sie siedzi moze cos da rade zakumac.:szok:
Ja slyszalam tylko o amerykankach:tak:

reklama
ha ha ha mam znalazłam takie tylko kanapa bedzie w kolorze poduszek a poduszki beda piaskowe

Kanapa ładna, ale moim zdaniem nasze bąble są jeszcze za małe, żeby same spały na takim łóżku, no chyba, że mały będzie spał z tobą lub mężem. Bałabym się zostawić dziecko samo na takim łóżku, które nie ma żadnych barierek, bo w nocy czy nawet w dzień podczas drzemek zwyczajnie by spadło:tak:

no a u nas wlasnie wszelkie barkierki sa problemem naprawde teraz Szymek w ciagu dnia spi na naszym wyrku i jeszcze nigdy nie spadlo a w swoim super wyrku to tylko dotkna barierki i placz ikoniec spania. ale z jeden strony bedzie siana i od glowy te a tak to mam taka dluuuga poduszke walek to od zewnatrz i jeszcze jakies poduchy od strony szczytu i gotowe a jak nie to kupimy takie zabezpieczenie jakby z siatki.

no ale mam nadzieje ze nic go nie bedzie krepowalo bo o to nam chodzilo teraz tez spi sam na naszym wyrku jak krol:-D

Odważna jesteś Karola, ja bym się mimo wszystko bała, dzieci to dzieci, są nieprzewidywalne. A i jeszcze jedno, masz zamiar składać kanapę, czy bedzie stała taka rozłożona?

no bede musiala skladac bo szymek bedzie mial za malo miejsca na brojenie w swoim pokoju

no nie mam wyjscia inaczej zawsze bedzie spal ze mna a maz na dole a jak ja spie na dole to nie chce mie sie biegac do gory jak chce cycusia a tak bede miala 2 m i bede.
no i jeszcze jeden plus jak przyjada moi rodzice to moga spac wrazie co u gory a nie na dole.

no mam nadzieje ze bedzie ok

reklama
pisalam wczesniej ze szymek lubi sie krecic w nocy i nic nie moze dotknac bo sie budzi i jest ryk i koniec spania dlatego jego nowe wyrko ma 1,40m:baffled:

Do góry