reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pokoik dla maleństwa

Bardzo fajne łóżka rosmerta!
Ja tez za kilka miesięcy pomyślę o łóżku dla Martusi-takim tradycyjnym, sosnowym, koniecznie z dobrym materacem.
Te bedą wyglądały super w dziecięcym pokoiku.:tak:

reklama
Karola kanapa swietna, tylko, ze tez balabym sie zostawic JUlaska na takim lozku sama:sorry2:no ale sama wiesz lepiej, jak Szymcio sypia....;-):tak:

Rosmerta, lozeczka przesiczne, naprawde mi sie podobaja....chyba bede sie nad takim zastanawiac dla Malej....za rok akurat by sie przydalo do jej pokoiku.....<jak to cudnie brzmi:-D:-p>

dziewczyny nie wiecie jak nazywa sie taka osłona na łóżko zwykłe, która sie zakłada by maluszek nie spadł? jedziemy na wakacje do mojego brata i nie mamy zbytnio jak zabrac łóżeczka turystycznego, więc chciałabym cos takiego zakupic by Hubek mógł bezpiecznie spać u nich na normalnym łóżku.
a jakos nie mogę na allegro nic znaleźć, bo nie wiem jak to sie zowie:sorry2:

dziewczyny nie wiecie jak nazywa sie taka osłona na łóżko zwykłe, która sie zakłada by maluszek nie spadł? jedziemy na wakacje do mojego brata i nie mamy zbytnio jak zabrac łóżeczka turystycznego, więc chciałabym cos takiego zakupic by Hubek mógł bezpiecznie spać u nich na normalnym łóżku.
a jakos nie mogę na allegro nic znaleźć, bo nie wiem jak to sie zowie:sorry2:
BABY DAN - barierka łóżka - SKŁADANA, ATEST (319806243) - Aukcje internetowe Allegro

zabezpieczenie przed spadnięciem z łóżka (324615111) - Aukcje internetowe Allegro

Składana barierka ochronna do łóżka ZOBACZ (325999523) - Aukcje internetowe Allegro

BARIERKA OCHRONNA DO ŁÓŻKA NOWOŚĆ KIDS KIT (321442781) - Aukcje internetowe Allegro

lub coś takiego, trochę na innej zasadzie:
NOWA Barierka ochronna na łóżko IKEA (324170599) - Aukcje internetowe Allegro

Kupiłam dziś zasłonki dla Kuby,w misie,metr za 8 zł.:tak:,wkleje fotke pózniej bo dałam mamie do obszycia.
Jakoś teraz mam zamiar zabrać sie ostro za ten pokoik,szukam nowej narzuty na kanapę i fajnego dywanika....

Niewiem co mnie napadlo dzisiaj chyba jakis przyplyw energi:-)
I zaczelam malowac u Jenni na scianie postacie z Kubusia Puchatka jedna mam juz skonczona:tak: a oto efekt a wy ocencie:sorry2:

reklama
irtasia sama to namalowałaś??? Rewelacyjnie to wyglada! Nie mów więcej że nie masz talentu, ja bym lepiej na pewno nie namalowała!

Do góry