reklama
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
łozeczka sliczne naprawdę
Karola kanapa swietna, tylko, ze tez balabym sie zostawic JUlaska na takim lozku samano ale sama wiesz lepiej, jak Szymcio sypia....;-)
Rosmerta, lozeczka przesiczne, naprawde mi sie podobaja....chyba bede sie nad takim zastanawiac dla Malej....za rok akurat by sie przydalo do jej pokoiku.....<jak to cudnie brzmi>
Rosmerta, lozeczka przesiczne, naprawde mi sie podobaja....chyba bede sie nad takim zastanawiac dla Malej....za rok akurat by sie przydalo do jej pokoiku.....<jak to cudnie brzmi>
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
dziewczyny nie wiecie jak nazywa sie taka osłona na łóżko zwykłe, która sie zakłada by maluszek nie spadł? jedziemy na wakacje do mojego brata i nie mamy zbytnio jak zabrac łóżeczka turystycznego, więc chciałabym cos takiego zakupic by Hubek mógł bezpiecznie spać u nich na normalnym łóżku.
a jakos nie mogę na allegro nic znaleźć, bo nie wiem jak to sie zowie
BABY DAN - barierka łóżka - SKŁADANA, ATEST (319806243) - Aukcje internetowe Allegrodziewczyny nie wiecie jak nazywa sie taka osłona na łóżko zwykłe, która sie zakłada by maluszek nie spadł? jedziemy na wakacje do mojego brata i nie mamy zbytnio jak zabrac łóżeczka turystycznego, więc chciałabym cos takiego zakupic by Hubek mógł bezpiecznie spać u nich na normalnym łóżku.
zabezpieczenie przed spadnięciem z łóżka (324615111) - Aukcje internetowe Allegro
Składana barierka ochronna do łóżka ZOBACZ (325999523) - Aukcje internetowe Allegro
BARIERKA OCHRONNA DO ŁÓŻKA NOWOŚĆ KIDS KIT (321442781) - Aukcje internetowe Allegro
lub coś takiego, trochę na innej zasadzie:
NOWA Barierka ochronna na łóżko IKEA (324170599) - Aukcje internetowe Allegro
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
dzięki Kasiad :-)
niektóre juz właśnie zdążyłam wyszperać na allegro:-)
niektóre juz właśnie zdążyłam wyszperać na allegro:-)
agusia9915
Matka wariatka
SUPER wyglada
reklama
Podziel się: