reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pokoik dla maleństwa

reklama
Agusia :-p:-D:-D:-D Ja się nie nadaję do szefowania, wolę sobie siedzieć i robić te swoje projekty spokojnie i bez stresów :sorry2:

Joasiek, gratuluje odwaznej decyzji!!

My caly czas sie zastanawiamy nad tym Gdanskiem. W sumie nic nam tu nie brakuje, ale zawsze mozna miec wiecej:tak:

Meble mialam kupic mamuty, ale ta kolorystyka czerwono rozowa jest beznadziejna na zywo. Strasznie w oczy razi:sorry: a niebieskie sie szymkowi nie podobaly.

I kupilismy z seri HENSVIK i do tego takie naklejki rozyczki i przeslodko to wyglada. Zrobie fotki jak szymek zdjadzie karte pamieci do aparatu (wrrr:wściekła/y:) i wstawie:nerd:

A ze spaniem w swoim pokoju bylo tak: pierwszej nocy o 24.00 Makrela u nas w lozku, wczoraj juz wytrzymalam do 3.00, a dzis moze do 6.oo sie uda:-D

Dziewczyny-jesli urządzacie pokoiki to powklejajcie zdjęcia:tak:
Uwielbiam oglądac kąciki dla maluszków no i szukam inspiracji-do świąt tez chcemu urządzić małej cos własnego:tak:
I obiecuję ze wkleje fotki-tylko to jeszcze troszkę potrwa;-)

Ja to zanim bede probowala przeniesc Milenke do osobnego pokoju to musze ja nauczyc spac w lozeczku. I wlasnie zamierzam nad tym popracowac, chociaz nie wyobrazam sobie tego z jej nocnymi popudkami. :szok::eek::eek:

reklama
Śliczny pokoik:tak:

U nas coraz lepiej ze spaniem. Wczoraj od 19.00 do 7.00 w swoim pokoju, bez nocnej pobudki na jedzenie:tak: Ale sie wyspalismy z Szymkiem:tak:

Do góry