reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

POKAŻCIE JAK WASZE DZIECI ŚPIĄ!!!!!!!!!!!!!

reklama
............. nie no Blaszako, Twoja Kasia sprawiła, że wybuchnęłam głośnym smiechem ;D ;D ;D i się pposmarrkałam...sorka za takie detale...Najbrdziej podobało mi się to Jka mała spała na stojąco prawie, jak zołnierz....hehehehehehehhehehhehehehehhe
A ja myslałam,że Zuzinek wyczynia cuda jak śpi.....
a własnie czy Twoje dziecia mówi przez sen, bo Zuzinek ostatnio w nocy tez ma dużo do powiedzenia ;) :)

No i wykrakałam, dzisiaj moja młoda została brutalnie obudzona o 6:30 i zabrana na pobieranie krwi. Wypłakała sie i była w sumie bardzo dzielna. No i wytrzymała do 15:30 po czym na nocniku przy bajce zasneła, a wiec dla potomnych i dla Was kochane uwieczniłam jej poze :)

MIŁEGO OGLĄDANIA

i pamietajcie nigdy nie wiecie co was moze spotkać, więc aparat miejcie przy sobie ;)

6331651_d.jpg

Poczekaj jeszcze chwilkę i Julka zacznie przybierac takie pozy że ze smiechu pekniesz :)

A le miło mi ze sie wam mój "bachorek" podoba

Zuzia w łózeczku, wyjatkowo wzdłuż, i jescze przykryta, a to się rzadko zdarza... :)

Tu mialam 14 miesięcy,i spało mi się słodko...(tym bardziej,że chwilę przed tym spalaszowałam czekoladę)

ale mi się dobrze spało...wnieśli do domu, zdjeli czapkę, a ja nic..:)

reklama
Do góry