reklama
Leylah ja tez zawsze marzylam o 3 dzieciaczkow ale tez wiem ze trzeci Robaczek bedzie moim ostatnim i pewnie bedzie to trzecia dziewoja [emoji23][emoji1]
[emoji738]Nawet najslodsza czekolada nie jest tak slodka jak usmiech dziecka[emoji738]
[emoji738]Nawet najslodsza czekolada nie jest tak slodka jak usmiech dziecka[emoji738]
judytka777
Fanka BB :)
Hej to może i ja tu dołączę.jestem na innym wątku ale czasem też tu napiszę jeśli moge[emoji4]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Leylah
Tez podejrzewam, ze u nas będzie trzeci "cesarz"[emoji23] u Ciebie Aschlee w DE można próbować po 2 cc naturalnie? Czy z góry jest planowane cc?Leylah ja tez zawsze marzylam o 3 dzieciaczkow ale tez wiem ze trzeci Robaczek bedzie moim ostatnim i pewnie bedzie to trzecia dziewoja [emoji23][emoji1]
Hej, jasne, zapraszamy Napisz coś o sobie JudytkaHej to może i ja tu dołączę.jestem na innym wątku ale czasem też tu napiszę jeśli moge[emoji4]
My tu tak bardziej na luzie ze staraniami, bardziej w celu towarzyskim i pogaduszkowym [emoji3]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Leylah niestety po drugim cc juz tylko cc.Po pierwszej pozwolili probowac SN i tak udalo sie wytrwac 11 godzin ale pojawily sie problemy i zrobili cc
W niektorych klinikach po 2cc wogole odradzaja kolejnej ciazy tak bylo u mnie w Uniklinikum ale znalazlam lepsza klinike i powiedzieli ze spoko tylko z gory powiedziane ze bez mozliwosci prob sn
Judytka witamy ⚘
W niektorych klinikach po 2cc wogole odradzaja kolejnej ciazy tak bylo u mnie w Uniklinikum ale znalazlam lepsza klinike i powiedzieli ze spoko tylko z gory powiedziane ze bez mozliwosci prob sn
Judytka witamy ⚘
Leylah
Leylah niestety po drugim cc juz tylko cc.Po pierwszej pozwolili probowac SN i tak udalo sie wytrwac 11 godzin ale pojawily sie problemy i zrobili cc
Judytka witamy ⚘
No to u mnie podobny scenariusz porodu.
Ale w sumie cieszy mnie w jakiś sposób 3 cc. Głównie ze względu na bezpieczeństwo dziecka. Tyle się teraz słyszy o różnych komplikacjach podczas porodu SN... podczas pierwszego porodu bardzo zwlekano u nas z decyzja o cc. Synek urodził się siny
U nas słyszałam opinie o max 3 cc.
No chyba co kraj to obyczaj tutaj w jednej klinice 2 w drugiej 3 w Anglii znow mozna miec 5cc i nikt z tego problemu wiekszego nie robi
Ja tak czy owak po trzecim Szkrabie zamykam warsztat [emoji6][emoji1]
Ja tak czy owak po trzecim Szkrabie zamykam warsztat [emoji6][emoji1]
Kasienka3b
Wiec jestem Kasia. Mam 27 lat. Mieszkam w Rybniku. Pierworodny moj ma juz 5 lat i od okolo roku dopomina sie o rodzenstwo. Zaczelismy z mezem starac sie o 2 dziecko wiec licze ze uda sie i dlugo nie bede musiala czekac. Poki co 2 cykle nie udane. Choruje na niedoczynnosc tarczycy,hasimoto i pcos wiec licze ze te pieronstwa nie beda mi zbyt utrudniac.Hej, napisz coś o sobie
judytka777
Hej ja mam na imię Judyta mam 31 lat i staram się o 3 dziecko od ponad roku[emoji4]choruje od 8 lat na niedoczynnosc tarczycy oraz ovolnie niedobory zelaza i czeste anemie[emoji53]marzy mi się córeczka oczywiście bo mam już w domu 2 synów w wieku 9,5 i 11 lat[emoji4]
Miałam 2 cc.pierwsze z powodu nie odwrócenia się małego a już skurczy.druga ponieważ bolała mnie blizna więc zrobili dla bezpieczenstwa.Dzięki za przywitanie
Miałam 2 cc.pierwsze z powodu nie odwrócenia się małego a już skurczy.druga ponieważ bolała mnie blizna więc zrobili dla bezpieczenstwa.Dzięki za przywitanie
reklama