reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

reklama
Hej dziewczyny!
Ucisk minął, już nic mi nie dolega:-) Boże jak cudownie...

dzięki sonisia za troskę - U mnie dużo lepiej, ufff...Dziś czeka Cię bardzo intensywny dzień, podziwiam...trzymaj się więc dzielnie! No i powodzenia jutro, trudno tak przekazywać tak dwie skrajnie różne informacje więc trzymam kciuki!

vilmaq - masz rację z tym, że czasami przez stres bardziej czujemy dolegliwości, na szczęście już jest wszystko w porządku, jeszcze raz dzięki za wsparcie:)

agata - gratuluję córeczki, zwłaszcza tego że już WIESZ, teraz możesz bez problemu planować kolory wyprawki itd. Ja już się nie mogę doczekać, następna wizyta w 16 tygodniu, mam nadzieję ze już coś będzie widać:tak:

Widzę, że słonko wychodzi, chyba na jakiś spacerek się wybiorę.
Miłego dzionka!

witajcie kochane ja tylko na chwilę;-) mój syn o 11 ma pasowanie na ucznia więc jak to mówi mój mężuś "idę się pindrzyć przed lustrem " :-D murka jak to dobrze że wszystko już ok:-)

Cześć Dziewczyny:-)
Murka-cieszymy się, że już wszystko ok.
Agata-gratuluję udanej wizyty.
a mnie się dzisiaj cały czas chce spać, ale niestety muszę załatwić kilka spraw, więc nie ma mowy o leniuchowaniu...

Martelek, ja tez miałam NT 1,8 mm przy dlugości dziecka 56 mm i mi ginka powiedzial ze jest wszystko ok.

Dzięki śliczne za ciepłe słowa :) Nie wiem, co mojemu lekarzowi strzeliło do głowy, żeby sugerować mi testy pappa. Póżniej po rozmowie chciał się z tego chyba wyminąć, bo mówił , że wszystkie parametry mam w normie i nie powinnam się martwić. Ale cholera, co mnie zdenerwował i zasiał mi ziarno niepewności, to już nie tak łatwo odkręcić. Tłumaczę sobie, że nie ma podstaw do obaw, ale czasami w tyle głowy pojawia mi się myśl : "a jeżeli coś jest na rzeczy...?".

g_agnes cena mieszkań zalezy od położenia - w samym centrum mieszkanie ok 80 metrów za 450-500, a na dalej, np Rumia 49 m2 za 260 000. różnie :)

emama jeszcze dziewczyna mojego szwagra sie uszczesliwila na czerwiec/lipiec, wiec nasz hej i'm bedzie miał super towarzystwo!

murka fajnie ze ucisk buzi przeszedl, widzisz jaka moc ma nasE sciskanie kciukow! :)
dziewczyny tak samo mocno trzymajcie kciukasy zebym miała zdrowa córeczkę! :p

ziewaczka tak to juz jest z weselami .. ja chciałam na 60 osob a wyszło 104......

martolinka no wlasnie nie wiem czy mówić jej od razu, boje sie ze bedzie tak załamana swoim pieskiem (kochała ja masakrycznie mocno) ze nie ucieszy sie z nowiny..
ja sie boje ze ona bedzie na mnie zła ze jak oklamywalam przez ten tydzien i bedzie miała do mnie żal :((

martelek nie dopuszczamy do siebie i naszych maluszkow ŻADNYCH złych myśli..!!!! a ziarnko niepewności wypedzaj w chol**e !

ja juz za 10 min odbieram prezent dla mojej przyjaciółki i juz sie nie moge doczekać aż sama urodze..! bo wtedy moj eMek chce kupic dla mnie taka branzoletker Lilou z serduszkiem z imieniem malenstwa i obok aniolek, a dla bejbisia wersje mini z samym abiolkiem który bedzie go strzegl od pierwszego dnia :)
ja wierze w moje amulety, wy tez?

miłej reszty dnia dziewczyny!

reklama
Do góry