reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

Agata89-trzymam kciuki:-)
Zeberka-faktycznie nieodpowiedzialni, a z drugiej strony-jakby Ci mieli dalej nerwy psuć, to lepiej niech ich wakacje trwają jak najdłużej:tak:

reklama
Witam KWIETNIÓWECZKI:) dołączam do waszego grona, szkoda, że dopiero teraz;)
Witaj;-)

A wczoraj jeszcze zrobiłam sobie kąpiel, o której marzyłam jak stokrota i wyobraźcie sobie że po wyjściu z wanny tak mnie zaczęło boleć w środku - nie wiem czy to była szyjka macicy czy pochwa ale masakra, spanikowałam, zaraz do internetu weszłam i sprawdziłam :kąpiel w ciąży - okazało się ze to nie jest takie bezpieczne:szok: a ja na dodatek dosypałam soli do wody, która była zbyt ciepła. Ale się strachu najadłam, nadal się trochę boję czy z dzidziusiem wszystko ok. A Wy jak, kąpiecie się w wannie czy pod prysznicem? W każdym razie uważajcie żeby woda nie była zbyt ciepła...

ja mam wanne i uwielbiam kapiele , ale chłodne wiec nie mam problemu;-)

A ja dziś już siedzę jak na szpilkach... na 18 wizyta i już nie mogę się doczekać, bo gdzieś tam z tyłu głowy chodzą mi myśli, że może dowiemy się czy raczej synek czy córeczka chociaż wiem, że to dość wcześnie... ale pomarzyć można :tak: bylebym nie musiała czekać do 30tc jak z Ninką :szok:

Powodzenia na wizycie!!!

Młody już jakis czas spi , zjedlismy spaghetti i mam czas dla siebie:tak:kurcze musze kupic kurtke zimowa bo juz naprawde jest chlodno

vilmaq, robaczek, ja też uwielbiałam gorące kąpiele, teraz starałam się uważać, zawsze nalewałam po prostu ciepłej a jak była za ciepła dolewałam zimnej. Wczoraj też tak zrobiłam, ale chyba i tak była za ciepła bo skąd te dziwne objawy? kąpałam się już w ciąży kilka razy i nic się nie działo, po wczorajszej dopiero czuję takie dziwne rozpychanie w pochwie.
Nie wiem co robić, jestem przerażona...
murka proszę nie denerwuj się na pewno nic złego się nie stało. Sama często biorę ciepłą kąpiel. A brzuszek może boleć z zupełnie innych powodów tylko ty może jesteś wyczulona i za bardzo się wsłu****esz w ciało. Spokojnie słoneczko na prawdę!!!

Hej:) Dzis mialam duzo lataniny i pogoda paskudna i w ogole, dlatego pisze dopiero teraz a nie rano:p

Agata89 swietne fotki ze slubu:)

W ogole pozno Wam te karty ciazowe zakladaja, mi lekarz zalozyl juz w 6 tc!

Martelek, ja tez miałam NT 1,8 mm przy dlugości dziecka 56 mm i mi ginka powiedzial ze jest wszystko ok.

Murka, jak się niepokoisz, to moze lepiej skontaktowac się z ginem...?

Oglądałam zdjecia slubne - piekne :)

Sonisia, ja tez po psychologii ;)

--------------

Witam :)
W domu szpital... wszyscy chorzy... Ja juz prawie zdrowa, ale młoda od dzisiaj ma temperaturę... :/ i M. też kiepsko sie czuje. Poza tym pracy full... Z tego wszystkiego jakos pisac mi sie nie chce... :/
ale podczytuję was po troszku i jestem myslami ;)

Afi, Edytka- nie dajcie się przeziębieniu; zaraz herbatkę z cytrynką i miodzikiem i do łóżeczka, a rodzince buziaczki tylko "w trybie korespondencyjnym".
Murka81- jeśli czujesz, że coś nie tak, to spróbuj się z ginem skontaktować, może to nerwy powodują takie odczucie, ale lepiej sprawdzić.
Za wiele dzisiaj nie popiszę dziewczyny, bo mój internet coś strajkuje...

hejka:)
Sorki że tak późno ale jakoś brak czasu dzisiaj, byłam na zakupach i przyniosłam torbę ok 4 kg a brzuch mnie boli jak bym nie wiem co robiła masakra:-(
Witam nową kwietnióweczkę:tak:
dziewczynki które przeziębienie chwyta dużo zdrówka:tak:
jeżeli chodzi o ciepłe kąpiele to ja niestety często z nich korzystam i póki co nic się złego nie działo, przy Nikoli też brałam i też było ok.
Padam na ryjek normalnie więc dzisiaj raczej nie popiszę, buziolki w brzuszki;-)

Miałam uporządkować wątek kulinarny, ale narobiłam się dziś trochę- generalne porządki i małe przemeblowanko i teraz brzuchol mnie boli:baffled: Wzięłam 2 Nospy i kładę się do łóżeczka. Oby przeszło...Jutro nadrobię zaległości
O... i widzę ,że nie tylko mnie brzuszek pobolewa... Zmykam poodpoczywać
Dobrej nocki kochane

Ostatnia edycja:
reklama
I już po :-) mała łobuziara padła więc chwila na bb ;-)
Na wizycie wszystko ok, 8,5cm :-) i dziewczynka ! (przynajmniej narazie :-D) nie biorę jeszcze do końca tego do siebie, ale nie ukrywam ,że się cieszę :tak:
Dziewczyny odpoczywajcie ile tylko się da i jeśli się da jeśli Was brzuszki pobolewają ! A jak nie mija to jak najszybciej to skonsultować lepiej być przewrażliwionym niż później czegoś żałować.
Mnie przeziębienie też łapało ,ale gorąca herbatka, jedzonko z wit c, dużo owoców, warzyw , pierzynka i jest ok :-) i tego Wam też życzę !

Do góry