reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

Lene-przykro mi, że nie zamierzasz się już tutaj udzielać, tak samo jak przykro mi, że oczekujesz zrozumienia wyłącznie dla swoich problemów- ja również jestem jedną z kwietniówek, które jak pisałaś nie mają nerwów ze stali i jest im ciężko czytać Twoje posty i uwierz mi, że wynika to z faktów, o których nie masz pewnie pojęcia, bo włączyłaś się do wątku dość późno i wydaje mi się wyłącznie w celu uzyskania pocieszenia dla siebie- otóż wspieramy się tu wzajemnie i bardzo silnie przeżywamy wszystkie dolegliwości dziewczyn z naszego grona, a to tymbardziej, że wiele z tych dolegliwości skończyło się osobistymi tragediami. Między innymi dlatego pojawiła się prośba o pisanie na odpowiednim wątku, że są chwile, w których chcemy przeczytać o czymś radosnym, czy po prostu zwyczajnym i wtedy wchodzimy na "pogaduchy", a jeśli czujemy się na siłach- to wchodzimy na "dolegliwości" i całym sercem staramy się wesprzeć cierpiące dziewczyny.
Naprawdę szkoda, że tak trudno Ci to zrozumieć. Mimo wszystko z całego serca życzę Ci, żeby Twoje dolegliwości ustąpiły i żebyś resztę ciąży przeżyła spokojnie i radośnie.

dokładnie:tak:
takie niepozorne skurcze , czy twardnienie brzucha dla niektórych skończyły sie tragicznie więc uszanujmy siebie nawzajem:tak:

nie mam dziś zupełnie głowy do wielu spraw.. problemy rodzinne .
dziękuję za zainteresowanie moim złobkowym smykiem:tak:poradził sobie dzielnie , troche popłakał , ale potem ładnie bawił się

reklama
Kobitki Kochane!

Proponuję nie wprowadzać nerwówki na forum. Jak się ktoś nie dostosuje, to myślę że nasze moderatorki już się tym zajmą. Poinformowane zostałyśmy, a teraz już leży w interesie każdej żeby się dostosować i już. I może uznajmy temat za zakończony bo po co się tu wykłócać, jak są ważniejsze rzeczy do omawiania odnośnie naszych pociech niż jakieś spory. Pomyślcie sobie, że kiedyś nasze mamy nie miała internetu i forów i wszystkich mądrości, jakie my mamy i jak musiało im być źle bez tego. A my mamy bb i jest bosko:) Także enjoy and take it easy:-)

witajcie :)
ja dziś cała szczęsliwa - wieści o wizycie zostawiłam na odpowiednim wątku.
chwilę mnie nie było, a tu znowu tyle rzeczy się wydarzyło :)
byłam w pracy zawieźć zwolnionko, snieżek popadał - i zrobiło mi się tak "światecznie" na duszy.
nie będe się rozpisywać. jestem z Wami :)
ślę moc buziaków i dziekuje, że jesteście kochane kwietnióweczki

Dokładnie, ten moment kiedy się dowiadujemy jakiej płci jest nasz maluszek jest magiczny i "dodaje skrzydeł"-po poście Iloonki też to widać:-D

Cześć dziewczynki
kasiagaw
obyś w weekend mogła doładować swoje akumulatorki pewnie wystarczy się porządnie wyspać :)
reniuszek udanego wieczoru, fajnie ci, ja już nie pamiętam kiedy byłam gdzieś na koncercie:( ty też naładuj akumulatorki abyś miała energię do nauki bo chyb masz jej dość dużo:(
U mnie dziś była koleżanka z synkiem 9 miesięcznym którego wszędzie było pełno :) śmieszne są takie małe szkraby:) I słucham cały czas świątecznych piosenek:-D
Dziewczyny macie rację po to są zasady aby ich przestrzegać i nie ma co się unosić i gniewać bo naprawdę nie ma na co. Też się zastanawiam co się dzieje ze stokrotką bo dawno jej u nas nie było.
Buziaki miłego wieczoru

Witam dziewczyny :D :-D jak mnie kolejny raz wyloguje czy cos znaczy ze znowu mnie zasypało ( sniegiem)
od wczoraj mam takie jajca z tv i netem ( radiowym) ze dajcie spokój :no: ale za to jakie widoooooooki :D snieg sypie i sypie , jeden plus calej sytuacji to to ze chalupa nabrała blasku :D bo z nudów bez neta i tv co tu robić ? ;-) To tak z Marcysiem od wczoraj sprzatamy ( znaczy ja sprzatam on brudzi ) :-D

Widze ze jakas afera jest ja powiem tak .... od tego jest Mod aby pilnował porządku a to czy ktos sie z nim zgadza czy nie to juz jego sprawa , byłam kiedys modem( nigdy wiecej!! ) i wiem jaka to ciezka praca dlatego uszanujmy to ze nasza Modka ma pewien regulamin ktorego sie musi trzymac.
Juliana a Ty nie wdawaj sie w niepotrzebna dyskusje Ty ejstes modem Ty decydujesz , temat nie taki na watku przenosisz do dzialu odpowiedniego i dajesz ostrzezenie nie podoba sie komus ? Sajonara

a Tu 10 przykazan MODA :-);-)

10 przykazań moderatora

1. Moderator nie nabija postów - moderator ma wiele do przekazania.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie.
3. Moderator nie obija się - moderator czuwa.
4. Moderator nie rozmywa tematu - moderator przypomina o innych ważnych sprawach.
5. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę.
6. Moderator nie flooduje - moderator ekspresywnie wyraża swoje myśli.
7. Moderator nie wykłóca się - moderator szkoli forumowiczów.
8. Moderator nie zakłada głupich tematów - moderator sprawdza czujność. forumowiczów.
9. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora.
10. Szanuj Smoda swego - możesz mieć gorszego!!!

2 przykazania admina:
1. Admin ma zawsze rację
2. Jeżeli masz wątpliwości - patrz punkt 1.

ps. jak trzeba było Moda wybrać to nikogo a jak rządzić to wszystkie ....tyle w temacie ;-)

porannakawa lepiej tego ująć nie można :)

jeejeejeejee...już za chwilkę zmykam do domku:):):) i obijam się caluteńki weekend...a jak napiszę, że coś robię, sprzątam albo że nie mam czasu odpocząć, to kopnijcie mnie porządnie w cztery litery i nakrzyczcie mocno...buziolki:*

Maniu dziekuje, ale moje plany poszly sie ...... . Moja siostra zlamala reke jesst w szpitalu z moim tata , mama z bratem jeszcze nie wrocila, ja siedze z Mala .... koncert za godzinke, a conajmniej godzinke jedzie sie do Wroclawia ode mnie : (((((( i siedzimy z MArianka - mamy dola, no ale zycie :-) siostre pokaralo za widelca hehe

reklama
Do góry