EWCIK100
Fanka BB :)
mokkate: ja też nie mogę narzekać na mojego męża. Zawsze mogę na niego liczyc. Teraz, kiedy jest małe dziecko przejął na siebie wiekszość obowiązków związanych z Kajetanem - szkoła, zebrania, załatwianie kostiumów itp. Ja właściwie tylko z Kajciem angielski odrabiam. Ale on ma wolny zawód i może w ciągu dnia wygospodarować czas, żeby pobyć z małym jak ja muszę gdzieś jechać. No i wakacje kilka razy do roku robią sobie z Kajciem. Złoty człowiek i tyle lat ze mną wytrzymuje!
Ach, zakupy! Też bym się wybrała, ale przez tę paskudną pogode większość czasu siedzimy w domu. Poczekam na nowe kolekcje w sklepach. Na wyprzedażach to , co najlepsze już rozdrapane, a nowe rzeczy jeszcze w magazynach.
Baw się dobrze na weselu, bo już niedługo ... kupki, pieluszki itp. :laugh:. Zresztą sama wiesz ;D.
Edzia: to leć do solarium humor poprawić. Należy Ci się chwila relaksu i to baaaardzoooo długa .
Ach, zakupy! Też bym się wybrała, ale przez tę paskudną pogode większość czasu siedzimy w domu. Poczekam na nowe kolekcje w sklepach. Na wyprzedażach to , co najlepsze już rozdrapane, a nowe rzeczy jeszcze w magazynach.
Baw się dobrze na weselu, bo już niedługo ... kupki, pieluszki itp. :laugh:. Zresztą sama wiesz ;D.
Edzia: to leć do solarium humor poprawić. Należy Ci się chwila relaksu i to baaaardzoooo długa .