reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

POGADUCHY O WSZYSTKIM

EWCIK100, był tort ze śmietaną, galaretką i owocami, robiony na zamówienie.
Ja robiłam sałatkę z tuńczykiem, sałatkę z wędzonym kurczakiem, lasagne (bez szpinaku ;)), leczo i nugetsy...
Krótko mówiąc impreza się udała... :laugh:

reklama
Ale pyszności. nieźle się napracowałaś. Sądząc po Twoim późnym pojawieniu się na forum to ostro pobalowaliście.
szampan.gif

Było bardzo przyjemnie... ;) Alkoholu też nie brakowało, chociaż nie należymy do osób, które się upijają... :p Ja piłam moje ulubione Martini z cytryną i lodem... dawno nie miałam tej przyjemności... :laugh:

Ja też lubie napić się winka i teraz, gdy karmię trochę mi brakuje tej wieczornej lampki. Co prawda daje sobie od czasu do czasu odpust i delektuję się białym wytrawnym - w końcu mama karmiąca też człowiek! ;)

Witam!
Dzisiaj albo jutro (dokładnie nie wiadomo ;)) mam wywiadówkę. Ciekawa jestem, co usłyszę... ::)
Patryk dzisiaj w szkole będzie robił kukiełki. Zabrał z domu skrawki materiału, wełnę, nici, guziki, plastelinę itp. Za tydzień jadą do teatru, więc to pewnie taki wstęp... ;)

Powodzenia na wywiadówce ale i tak pewnie nic złego nie usłyszysz
przecież to zuch chłopak

dawno mnie nie było więc muszę zaległości nadrobic
zacznę od życzeń
AGNEXX wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
EDZIA z okazji rocznicy następnej udanej 10 życzę

a no nie za bardzo miałam czas
dużo lekcji i nauki ciągle mamy jakieś klasówki
no i mąż wziął się wkońcu za łazienke którą zaczął jak pojechaam do szpitala rodzić
i miałam @ więc leżałam sobie troche w łóżeczku
no i tak szybko ten czas leci że szok
poprostu brakuje mi czasu

Ja jestem przerażona, jak ten czas szybko płynie... :( Dzisiaj mamy poniedziałek, ani się nie obejrzę i już będzie piątek... ::)

reklama
Kajtek dzisiaj ma andrzejki - zabral do szkoły całą torbę chipsów i innych smakowitości. Pani ma przygotować wosk i będą wróżyli. Wczoraj byli z mężem na "haliputerze" (jak mawiał kiedyś Kajtek) i podobało się im, tylko trochę długo (2godziny 40 minut) i dzieciakom trudno wysiedzieć.
Czas gna, jak szalony. Mi też tygodnie mijają błyskawicznie. Jeszcze kilkanaście dni i chłopaki jadą na narty. Ja próbuję zorganizować w tym czasie spotkanie dziewczyn z podstawówki. Stwierdziałm, że sie poświęcę i zrobię to u mnie, bo i tak nie uda mi się wyrwać z domu, jak mi faceci wyjadą. Zobaczymy, co z tego wyjdzie, bo zazwyczaj, każdy jest chętny, ale jak mamy konkretny termin to trudno sie zgrać.
jerospacer30hz.jpg

Do góry