reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy o maluchach. Rady i Porady

ja stosowałam infacol, wszystkie te środki mają podobne działanie, chociaż infacol ma mniejsza dawkę głównej substancji. Najbardziej zbliżoną zawartość ma tak jak Psota pisała - bobotic..

sab simplex można zakupić w necie - sama kupowałam, powodzenia

reklama
Czesc dziewczyny, nie wiem jak Wy znajdujecie czas na aktywne uczestniczenie w forum.. Mi się udalo teraz przeczytac ten watek w calosci ale watku codziennego nie dam rady ;)
My do mycia glowki uzywamy szamponu Musteli, bardzo fajny delikatny, ladnie pachnie.
Malego od jakiegos czasu strasznie boli brzuszek, puszcza baczki czasem seriami.. Dawalam mu Bobotic ale chyba za slaby jest.. Od dzisiaj przechodzimy na Espumisan. Mam nadzieje że bedzie poprawa. Zastanawiam się nad podaniem sab simplexu tylko jakoś się boje że on w Polsce zakazany , że ten aspargan w skladzie jest.. Nie wiem co robic, maly bardzo się meczy z tym brzuszkiem..

no właśnie się zastanawiam poważnie nad tym sab simplexem. Koleżanka dała mi czeski sab simplex. Słyszałam, że jest różnica pomiędzy czeskim a niemieckim. Wiecie coś o tym? Maqunio masz ulotkę do tego? Bo np. na Boboticu jest info żeby zużyć w ciągu 2 miesięcy od otwarcia, nie wiem czy sab simplex też musi byc w miarę szybko zużyty czy po prostu patrzeć na datę na opakowaniu?

Dzięki maqnio. Mam możliwość przez znajomych żeby mi przywieźli z Niemiec. Zamówię sobie jedną buteleczkę i zobaczę jak mały będzie reagować. Mam nadzieję, że pomoże bo nie mogę patrzeć jak on się męczy..

na pewno pomoze, tylko pamietaj ze ten lek trzeba podawac regularnie i dopiero po jakims czasie zaczyna działac, plus jest ten ze długie ma działanie a nie tylko doraźne, powodzenia:)

reklama
Malamii, u nas też sab simplex, ten niemiecki, się sprawdził. Poprawę zauważyłam po 9 dniach stosowania. Ja daję 10 kropli do każdego jedzenia. I Maqnio ma rację, trzeba podawać go regularnie, a nie doraźnie.

Do góry