reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pogaduchy o maluchach. Rady i Porady

Stało się. Właśnie zamówiłam Manduke. Za pobraniem co by małż nie wyniuchał ile kosztowała :-D Zyć by mi nie dał ;-)
Zastanawiałam się jeszcze nad bondolino, ale ostatecznie odstraszylu mnie te pasy które za każym razem trzeba wiązać. Manduca jest zdecydowanie szybsza w obsłudze zwłaszcza jesli nosic bedzie głównie jedna osoba (czyli ja) bo tylko raz sie ustawia te pasy wszystkie.

Martwie sie jednym, dzis na jednym forów wyczytałam że w manduce sa takie majtaski dla najmlodszych uzytkownikow i jedna mama pisala ze dzieciak w pewnym momencie wyrasta z tych majteczek a bez nich nie da sie go nosic bo jest jeszcze za maly. Trza wtedy zrobic przerwe w noszeniu az maluch dorosnie :-/

Zobaczymy jak to bedzie w praktyce.

Ostatnia edycja:
reklama
Corin jedno to baby neo a drugie Partner. Dobry pomysł. Własnie jedziemy do taty na weekend ale jak wócę to poszukam jakiegoś info. I chyba poszukam dobrej chusty...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry