reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

człowiek je sobie obiad a tu napad dziki...
niby jak przed miesiączką (matko, kiedy to było...), pokręciło, powierciło.. az w plecki poszło...ble! az mi niedobrze;p
się uspokaja powolućku..
to było...dziwne:D

reklama
spoooooko, beknę ze dwa razy po obiedzie i minie... położę się i już:D

ciało ćwiczy sobie do porodu..nic dziwnego, ze sie tak dzieje czasami u niektorych.. hyhy

jaka ja spokojna jestem :szok::-D aaaaligaaaancko...zachowac zimną krew trza:D

Kasiulka- swietne!!!! w zyciu bym sama na to nie wpadla, ze tak to dziecko moze widziec, oj glupia stara matka:zawstydzona/y:

Manta- HA HAaa no!!! i masz!! babo placek, po co obiad jeeeeee??? ;-):-D

ja sie z 2 godziny juz zbieram do prasowania, po orzechowych chrupkach pojadlam sobie zelko i teraz mysle co dalej :eek::-D tzn. co dalej jesc, a nie robic oczywiscie :-D
kurde ja nie moge doczytac naszych watkow, bo co chwile jakies poboczne watki mnie zainterere, kurde!

dziendobry dziewczyny :-D piszecie dzis jak szalone.........

bozienka- duzo zdrowka dla calineczki

pinula trzymam kciuki za wizyte

tunia- moje dziecie tyz leniwe, ale ja juz sie nie denerwuje- czasem go szturchne i sie przebudza i cos 'powie'

vill- ty to masz tych chopow w domku, nie zazdrosze...

kurcze tyle tego bylo, ze juz nie pamietam co i jak ...

ja wstalam, sniadanko zjedzone, trzeba sie do sklepu ruszyc a przed sklepem sierciuchy na spacer zabrac........ niechce mi sie, chyba wpierw sie herbatka uracze :happy:

AaAaaaaa moj wozek nowy przyjechal ide sie pobawic i wam pozniej powiem co i jak:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:(bede sie chwalic ! a co?!:laugh2:)

ajako -jak po co? żeby sobie beknąć porządnie... ileż mozna na zawołanie? to nudne:p aaaaaaaaaaaaaaaaaaahah:-D

A ja jakoś staram się nie panikować jak maluch się nie rusza
Nie wiem jak mi się to udaje, ale się w miarę udaje
I Ty Tunia nie panikuj też, bo kopa zasadzę i obaczysz :-D:-D

AAaa zapomniałam napisać, śniła mi się Amelka naszej kochanej Atan
Może to znak jakiś? :-D Atan gdzie jesteś?
a co dokladnie ci sie snilo bo ciekawa jestem jak wygladala ;-)

Ewstra wow , ale miałaś akcję nocną:szok: To rzeczywiście chyba różnie z tymi bólami bywa bo ja przed tamtym porodem nie miałam takich charakterystycznych skurczy przepowiadających :sorry:
Mam nadzieję że już lepiej się czujesz ??

Ajako to niezły skurcz łydki - widzę że się przygotowujesz do porodu :-D ...

Lina co to za ćwiczenie na kroczę ?? :sorry: ja bym się chętnie dowiedziała i być może nawet poćwiczyła :-D

Villandra jak dzisiaj ??

Tunia Kubuś dał znać ??

Atan jak tam rodzisz ???????? :-)

A ja przyszłam od lekarza zajadam się kanapkami z pasztetem i popijam herbatkę z pokrzywy - podobno dobrze podnosi żelazo ;-) i całkiem przyjemna w smaku :tak:

Bozienka jak Kornelka ?? Może noś ją więcej pionowo żeby katarek jej nie dławił albo kładź pod kątem 30 stopni ... Ma gorączkę cz tylko katarek ?? Biedne maleństwo , TY też pewnie udenerwowana na maksa :cool: Ech , okropne te wirusy :confused2:

a u nas taki nawał na sale komercyjne... ze masakra...
chcielismy do porodu i po porodzie miec komercyjną, a się robi problemik, bo ciążówek u nas więcej niz piasku na plaży w Kołobrzegu;|
no nic:D trudno...
coraz bardziej zaczynam miec to gdzieś... i to jak mi młoda wyciągną (chociaz marzyłam o SN)... żeby była cała i zdrowa...resztę o kant tyłka rozbić...

chyba czas zaczyna mi szybciej lecieć...coraz wiecej wizyt u diab, gin, KTG itd... i fru...;o...

zgrzeszyłam i zjadlam dzis 7Days ... jestem uzaleniona chyba od nich..
ee-eeeee! Pani kazała od KTG... bo młoda za spokojna była...jestem rozgrzeszona:D

iha-haaaaaaaa...i haaa-haaaaaaaaa... niedługo wsiadamy na koooo-ooo-niaaa. :-D:-D:-D

Atan - rooooodzisz? :D oddychaj! :D
no chcialabym juz rodzic bo nocy nie przespałam a ginek mnie zdenerwowal...

Atan - nie denerwuj się tylko poseksuj :D firanki pozawieszaj, okienka umyj:D podłogi popastuj ... a ginka ooooolej i dla spokoju idz do innego na kontrole;-)

Oj dziewczynki ja mam dziś jakiś kryzys:-/ Moj przyjechał na chwilke do domku i jak pojechał to sie rozryczalam, ze tak krótko był.....ale dobrze ze kończy juz za 2,5 godz, bo chyba zwariuje sama w domku. DObrze ze Wy jestescie..........te mje humory to chyba przez to niespanie w nocy. Próbowalam sie zdrzemnać ale jakoś mi to dzis nie idzie.

Atan- co za ginekolog. Ja myslaam ze w Polsce włąsnie chca badać szyjke, zeby wiedziec co i jak. Umyj okna, powies firanki moze seksik :-) moze to cos da i w nicy urodzisz:-)

Kamilaedi- super ze wóżek przyszedl, mam nadzieje ze pokazesz nam na zakupowym:-)

Tunia- rzeczy do szpiatla w jednym miejscu. Krok do przodu. Tylko jeszcze torbe sprawić trzeb ai to wszytko wrzucić i bedziesz gotowa:-)
KAsiulka- reklama super:-)

reklama
mini nosze ja oklepuje spi prawie na siedzaco biedactwo kurde no tak mi jej zal :( ale mniejmy nadzieje ze nieskonczy sie szpitalem ;( ehh jestem doslownie dzsiaj jak wypluta niewyspana zmeczona przylamana :( jeszcze sie okazalo ze pieniazkow od tego .... niedostane a z funduszu musze czekac minimum 2 miesiace :( boze i z czego ja mam zyc,nierozumie po co sa te wsyztskie fundusze pomoce dla matek jak robia takie problemy ze szok :(

Do góry