Pewnie, że można. Czemu by nie? Ja suszyłam i będę suszyć;-).Dziewczyny a w suszarce można suszyć malucha rzeczy ??
reklama
V
villandra8
Gość
Jestem w domku po zajęciach (jeszcze tydzien został) - dzis było mega kameralnie, bo na części gimnastycznej tylko my z M i jedna, akurat zaprzyjaźniona, para. Więcej było gadania i to takiego bardziej swobodnego i osobistego - wiadomo. Sporo nowego (i dobrego) się dowiedziałam znowu o naszej porodówce. Teraz jestem już całkiem spokojna. Tylko ten termin - żeby się lelarzom nie spieszyło, to bedzie cacy.
Dziś posiedzę z M - a niech mi plecki wymasuje ;-)
Miłego wieczoru wszystkim.
Dziś posiedzę z M - a niech mi plecki wymasuje ;-)
Miłego wieczoru wszystkim.
Tunia to wcześnie jak na takie mocne skurcze - ja takich mega nie miałam - tylko przy tej akcji z nerkami a tak to takie znośne -a szyjka i tak się skróciła
Atomówka a tu jeszcze u Ciebie 7 tygodni do terminu - szybko minie ;-) nie martw się niedługo się przyzwyczaisz do sapania jak lokomotywa na każdym kroku
Atomówka a tu jeszcze u Ciebie 7 tygodni do terminu - szybko minie ;-) nie martw się niedługo się przyzwyczaisz do sapania jak lokomotywa na każdym kroku
Perelandra
Fanka BB :)
Doris mam nadzieję, że do żadnego zatrucia nie dojdzie, wiem że te dodatkowe kg to opuchlizna wyglądam strasznie
Trzymajcie się dziewczyny - marcówki to marcówki
Trzymajcie się dziewczyny - marcówki to marcówki
Atomówka i tak będzie dobrze 38 tc jest spoko :-):-):-) według lekarzy u nas ja już powinnam być z Małą :-) a tu szyjka psikus zrobiła i przestała się skracać już niedługo :-) ja tam chodzić moge tylko rodzić bez znieczulenia niech mi nie karzą
monika2412
Wasze pranie mi się udzieliło i jakaś panika (to chyba przez te kłucia i ciągnięcia )
I zaczynam myśleć ze mam tych małych za mało będę jutro prasować to jeszcze raz przeliczę.
Jakiegoś doła mam dzisiaj :-(Chciałam z kumpelą pogadać i kurde nie odbiera a zresztą teraz jest mój wiec odpada)
Z dobrych wiadomości dla moich dzieci to u mnie śnieg jest mam nadzieje że utrzyma się.
Kolejna szkoła rodzenia mi przepadła ....
Perelandra -Ja z moją Zuzią też tak puchłam i teraz dziewczyna co urodziła napuchła przed porodem wiec się nie martw.A plus z tego taki że jak urodzisz szybciutko woda zleci :-)I będziesz taka chudziutka :-)
I zaczynam myśleć ze mam tych małych za mało będę jutro prasować to jeszcze raz przeliczę.
Jakiegoś doła mam dzisiaj :-(Chciałam z kumpelą pogadać i kurde nie odbiera a zresztą teraz jest mój wiec odpada)
Z dobrych wiadomości dla moich dzieci to u mnie śnieg jest mam nadzieje że utrzyma się.
Kolejna szkoła rodzenia mi przepadła ....
Perelandra -Ja z moją Zuzią też tak puchłam i teraz dziewczyna co urodziła napuchła przed porodem wiec się nie martw.A plus z tego taki że jak urodzisz szybciutko woda zleci :-)I będziesz taka chudziutka :-)
reklama
monika2412
A ja już nie wiem czy to skurcze czy maluch mi się tak wypina :-(