reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Jestem i ja w domu w dwupaku....

na ktg sie skurcze nie pisały dziś wcale... badali mnie tyle razy że aż mi chyba czop wypadł... ale dzieciaczek może się już rodzic....Więc wysłali mnie do domu, twierdzac że czop wypada nawet miesiac przed porodem... czekac w domu na skurcze i jak sie pojawią mocnijsze to przyjechac. Poza tym mam liczyc ruchy płodu.... i jak najwięcej leżec, aczkolwiek zakazu chodzenia nie mam...

to by było na tyle z moich przygód ostatniej doby

reklama
Jeszcze tydzień i będę wić gniazdo :-) a puki co wypoczywam :-D:-D:-D
Wizytę mam w poniedziałek ciekawe co ciekawego moja pani ginekolog mi powie ...
Dziewczyny jak myślicie iść sobie prywatnie na USG . Ostatnie miałam miesiąc temu i pewnie jeszcze jedno będę miała na NFZ około 36 tygodnia . Może teraz sobie też powinnam posprawdzać jak Dusia rośnie ??

WItaj pinula:-) i leż ładnie:-)

Ja dostałam następne zwolnienie wiec jestem happy.
Kupiłam w polskim sklepie 3 laski podwaleskiej dla meza na kolacje, a jedna laskę już zjadlam, Normalnie pychaaaaa, tak świeżutka:-)

mini wszystko zależy od ciebie. ja ostanie usg miałam w 32/33 tyg. I juz nie bede miała. Mogłabym pojsc do polskiej przychodni- ale kosztowałoby mnie to 120 euro

Ja wstalam wlasnie nie wiem co jest grane kazdego dnia musze spac w ciagu dnia nigdy tego nie mialam-szybciutko teraz za przygotowanie obiadku bo m wraca niebawem.Po takim spaniu to jak pijana jestem i nie wiem co mam ze soba zzrobic hmmm tez tak macie?
Mini jak masz miec w 36 to bym chyba sobie darowala
nusia no jak sobie dogadzasz:) dla mnie wyprawa do pl sklepu wiec sama nawet o tym nie mysle,ale mam ochote na karmi a tu nigdzie nie ma:(

Ja juz usg nie bede miala no chyba ze przed samym porodem w szpitalu :tak: Byłam u lekarza, zrobiłam zakupy i tak mnie boli w dole brzucha, ze nie ogarniam :szok: chyba chodzenie mi nie służy :no:

nie wiem dokładnie kiedy mam mieć to ostatnie , być może w 36 a być może w 38 zależy kiedy dostanę skierowanie i kiedy będzie wolny termin :cool2:
a ostatnie miałam miesiąc temu i w sumie trochę się zastanawiam jak tam rośnie moje maleństwo ... Pogadam w poniedziałek z ginką jak ona to widzi ;-)

Mini zależy co Ci gin powie - a jak długo na termin byś miała czekać to bym zrobiła prywatnie - chyba, że cyk pyk odrazu w 36 tc to można dać spokój... :-)
Nusia a ja mam taką chęć na kiełbasę... póki jej nie zobaczę - i gadaj z Kobitą w ciąży ;-)ale życzę smacznego :-)
Ina Ty to już na porodówkę możesz lada dzień jechać :-) nie dziw się, że Ci ciężko ;-) ja mam młodszą troszkę ciążę a ledwo co się turlam :tak:

Cześć dziewczyny ja dzisiaj nie bardzo sie czuje mały napiera mi strasznie na szyjkę i kłuje mnie.Dzisiaj wyjaśnić miała się ważna sprawa i wyjaśniła się ale nie do końca ale będziemy się odwoływać.Spanikowałam jak poczytałam że w szpitalu niektóre trzymam wiec kciuki żeby wszystko pomyślnie było i o czasie.
Dziewczyny a w suszarce można suszyć malucha rzeczy ??

reklama
Do góry